Expertise

IT aanbesteding

Roger helpt organisaties bij de inkoop van en bij het inschrijven op facilitaire en IT-gerelateerde tenders, binnen de Tribe Facilitair & IT (FIT). Je kunt hierbij denken aan een aanbesteding voor ICT diensten, ICT aanbestedingen voor de overheid, telecom tenders of aanbestedingen voor beveiligingsdiensten. Maar ook bij de inkoop van of het inschrijven op een tender voor catering, drukwerk of schoonmaak kunnen wij je helpen.

Met een team van deskundige en bevlogen consultants weten we wat er speelt in deze branche en in de aanbestedingsmarkt. Door best practices met elkaar te delen en onze ervaringen te bundelen voorzien wij jou van nieuwe inzichten, dagen we je uit verder te denken en adviseren we je in langetermijnstrategie voor het winnen van aanbestedingen.

Aanbesteding in ICT diensten, catering, telecom, beveiliging, drukwerk, schoonmaak en meer

Roger blijft op de hoogte van belangrijke kernthema’s zoals duurzaamheid en vitaliteit.

We zijn onder andere actief in: 

  • Facilitair: Aanbesteding in catering & warme dranken, schoonmaak & sanitaire voorzieningen, bedrijfskleding, BPM en schoeisel, beveiliging, verhuisdiensten en drukwerk. 
  • IT: Aanbesteding in circulaire IT hardware, student informatiesystemen, administratiesystemen, telecom dienstverlening, glasvezel en contactcenterdiensten. 

Daarbij volgen we belangrijke kernthema’s voor onze branche, zoals werkplekomgeving, beleving en datagestuurd werken, op de voet. Onze Rogers delen deze kennis actief binnen onze tribe en met onze opdrachtgevers. 

We gaan regelmatig naar beurzen, volgen webinars en seminars, hebben een opleidingsprogramma met daarin verschillende opleidingen en trainingen, en organiseren vier keer per jaar een interne kennisdelingssessie. Zo zijn we volledig op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de facilitaire en IT branche.

IT tender met de 360°-methode

Roger hanteert de methodiek ‘360° Tendermanagement’, wat betekent dat we veel kennis hebben van beide kanten van de tafel. Dat is wat Roger onderscheidt.

Roger is overtuigd dat het resultaat van een IT tender het begin is van een duurzame samenwerking. Als aanbestedende dienst moet je je onderscheiden in het centraal zetten van de uitdaging. Wanneer je wilt inschrijven op een aanbesteding, moet je deze uitdaging kunnen begrijpen en een duidelijke oplossing kunnen bieden voor de uitdaging. Roger is jouw strategisch en uitvoerend partner bij alle perspectieven van het tenderproces. Met de 360°-methodiek van Roger pakken we IT tenders voor je op: efficiënt en succesvol voor jouw bedrijf.

FIT voor aanbestedingen

We zoeken samen met jou naar de beste inkoop- of inschrijfstrategie gebaseerd op onze 360º-methodiek. We kijken naar de ‘vraag achter de vraag’, bepalen koers en strategie, brainstormen met de juiste stakeholders en werken een compleet plan voor jou uit. Om jouw organisatie maximaal te ondersteunen werken we altijd met twee vaste consultants aan een opdracht. Hiermee borgen we kennis van de opdracht(gever) en zorgen we voor flexibiliteit en beschikbaarheid. Zo houden we continu grip op het proces.

Focus op duurzame partnerships

Naast grip op het aanbestedingsproces denken we graag met jullie mee over strategie op de lange termijn, kijken we naar innovaties binnen de branche en kunnen we een hitlist van interessante aanbestedingen, opdrachtgevers en contactpersonen samenstellen.

Meer over facilitair of IT aanbestedingen?

Neem contact op met onze experts!

Henk de Waal

Consultant

Anouk Haver

Consultant

Lenneke de Ruiter

Tribeleader Mobiliteit