Consultancy

Tendermanagement

Roger consultants snappen als geen ander dat het inschrijven op een (Europese) aanbesteding verre van eenvoudig is. Het winnen van zo’n aanbesteding vergt expertise, daadkracht en focus. Hoe makkelijk is het als je hiervoor altijd terug kunt vallen op een alwetende partner? Roger that.

Tender winnen? Roger to the rescue

Onze consultants tenderen 24/7 voor je door. We geven goede adviezen en gaan voor effectiviteit en efficiëntie. Alles om de kans op winst van de tender zo groot mogelijk te maken. Door aan het begin van ieder traject de juiste strategische koers te bepalen, zorgen we er niet alleen voor dat het inschrijven op ‘die ene’ tender eenvoudiger wordt. We kijken verder en richten ons advies zo in dat jouw organisatie ook op de lange termijn profiteert van de reeds bepaalde koers. We zijn er immers om je (duurzaam) te laten groeien.

Roger staat voor commerciële, bedrijfskundige en juridische kennis op basis van een hands-on mentaliteit. Door actief te participeren in het offertetraject kennen we niet alleen de theorie, maar ook de praktijk van het inschrijven. Onze consultants kennen de filosofie van Best Value Procurement (BVP) als hun broekzak en schrijven vol overgave gedegen EMVI-plannen. Zo zorgen we ervoor dat jouw inschrijving zich onderscheidt op kwaliteit. We gaan voor niets minder dan winst.

De perfecte balans tussen advies en training

360°-consultancy bestaat uit een gedeelte advies en/of een gedeelte training. De keuze voor advies of training, of een combinatie daarvan, is onder andere afhankelijk van de frequentie van offerteaanvragen, de omvang van de lopende aanbestedingen en de beschikbare competentieprofielen binnen jouw organisatie. Met onze in-company maatwerktrainingen zorgen wij voor het adequaat inwerken en (bij)scholen van medewerkers.

In de praktijk

Tendermanagement

Roger consultants snappen als geen ander dat het inschrijven op een (Europese) aanbesteding verre van eenvoudig is. Het winnen van zo’n aanbesteding vergt expertise, daadkracht en focus. Wil je meer weten over hoe we deze kerncompetenties toepassen in de praktijk? Neem dan een kijkje op onze tendermanagement cases pagina.

Cases