Consultancy

Tendermanagement

Onze tendermanagement adviseurs helpen jou bij het inschrijven op een aanbesteding, door middel van advies en begeleiding. Rogers consultants snappen als geen ander dat het inschrijven op een (Europese) aanbesteding verre van eenvoudig is. Het winnen van een tender vergt expertise, daadkracht en focus. Hoe makkelijk is het als je hiervoor altijd terug kunt vallen op een alwetende partner voor tender begeleiding? Roger that.

Tender winnen: hulp bij aanbesteding en inschrijven op aanbestedingen

Een tender winnen zorgt voor stabiele en gegarandeerde omzet. Daarom is hulp bij aanbesteding en hulp bij inschrijven op aanbestedingen erg belangrijk. Roger is hét tenderbureau dat met jou meedenkt. Wij tenderen 24/7 voor je door, geven goede adviezen en gaan voor effectiviteit en efficiëntie. Dit alles met maar één doel: de tender winnen. Door aan het begin van ieder traject de juiste strategische koers te bepalen, zorgen we er niet alleen voor dat het inschrijven op ‘die ene’ tender eenvoudiger wordt. We kijken verder en richten ons advies zo in dat jouw organisatie ook op de lange termijn profiteert van de reeds bepaalde koers. Zo zorgen we ervoor dat je door middel van tendermanagement jouw organisatie (duurzaam) kan laten groeien.

 

Roger is jouw tender en EMVI specialist

Roger is een tender bureau dat staat voor commerciële, bedrijfskundige en juridische kennis op basis van een hands-on mentaliteit. Door actief te participeren in het offertetraject kennen we niet alleen de theorie, maar ook de praktijk van het inschrijven. Daarom kunnen wij onszelf tender experts noemen. Onze consultants zijn niet alleen tender specialisten, maar ook EMVI specialisten. Zo zorgen we ervoor dat jouw inschrijving zich onderscheidt op kwaliteit. We gaan voor niets minder dan winst.

Hulp bij aanbesteding: wat doen wij voor jou?

Als tender bureau kunnen wij je op verschillende vlakken ondersteunen bij tendermanagement. Heb je hulp bij een aanbesteding schrijven nodig? Dan bieden we graag professioneel tender advies over hoe je de uitdaging het beste op papier kunt zetten. Onze tender specialisten kunnen jouw bedrijf ook helpen bij het inschrijven op een aanbesteding. Hierbij zorgen we er met ons tender advies voor dat je een duidelijke oplossing biedt voor de uitdaging van de aanbesteding. Dankzij onze kennis van beide kanten van het verhaal, kunnen we jou het beste tender advies bieden. We begrijpen wat zowel de aanbestedende partijen, als de inschrijvende partijen nodig hebben. Dat is de kracht van Roger.

Tendermanagement nodig? Bel Roger voor jouw tender consultancy

Roger biedt meer dan alleen tender advies. Onze consultants helpen je proactief bij het winnen van tenders. Wij werken als adviesbureau bij aanbestedingen en bieden je begeleiding bij het inschrijven op een (Europese) aanbesteding. Samen bepalen we de aanbestedingsstrategie, zodat we de kans op het winnen van aanbestedingen zo groot mogelijk maken. Wil je meer weten over onze tender consultancy en wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bekijk onze tendermanagement cases of neem contact met ons op.

Tendermanagement: hulp bij aanbesteding

Roger consultants snappen als geen ander dat het inschrijven op een (Europese) aanbesteding verre van eenvoudig is. Het winnen van zo’n aanbesteding vergt expertise, daadkracht en focus. Wil je meer weten over hoe we deze kerncompetenties toepassen in de praktijk? Neem dan een kijkje op onze tendermanagement cases pagina.

In de praktijk

Tendermanagement

Roger consultants snappen als geen ander dat het inschrijven op een (Europese) aanbesteding verre van eenvoudig is. Het winnen van zo’n aanbesteding vergt expertise, daadkracht en focus. Wil je meer weten over hoe we deze kerncompetenties toepassen in de praktijk? Neem dan een kijkje op onze tendermanagement cases pagina.

Cases

Denise Schellart-Groeneweg

Tribeleader Facilitair & IT

Joey Meulenbroek

Consultant

Lenneke de Ruiter

Tribeleader Mobiliteit