Delen op

Werken bij Roger

Jouw toekomstige werkgever?

Bij Roger zijn we altijd op zoek naar talent. Heb jij een verborgen tendertalent? En denk je dat je alles in huis hebt om een echte Roger te worden? Scroll dan snel verder!

Intern

Wat hebben we te bieden?

We zouden een waslijst op kunnen stellen met redenen waarom Roger een kwalitatieve en fijne werkgever is, maar niemand houdt van opscheppers. Vandaar dat we een kleine greep doen uit het ‘Roger-voordelenlijstje’ om je te overtuigen.

 • Frisse start.
  Je eerste dag is altijd even spannend. Maar maak je geen zorgen! Bij Roger word je vanaf het eerste moment ondergedompeld in de bedrijfscultuur. Je volgt een op maat gemaakt onboardingsprogramma en krijgt een buddy toegewezen die je wegwijs maakt op kantoor. We doen er alles aan om jou als starter het gevoel te geven dat je al jaren deel uitmaakt van ons dynamische team.
 • Doorgroeimogelijkheden.
  Vanuit Roger bieden we verschillende incompany trainingen en Masterclasses aan. Informatief voor onze klanten, maar natuurlijk ook voor onze eigen Rogers. We vinden het belangrijke dat de 360° tenderskills van onze medewerkers up-to-date zijn. Vandaar dat je, als onderdeel van de Roger bemanning, alle vrijheid krijgt om door te leren en je te verdiepen in de wereld van procure- en tendermanagement.
 • Alle specialiteiten onder één dak.
  We staan bekend om onze 360°-aanpak waarbij we alle aspecten van het tenderen meenemen. Procurement, tendermanagement en matchmaking; we zijn van alle markten thuis. Dat wil zeggen dat je ook in een team terecht komt van niets anders dan professionals. Hun kennis, kunde en jaren van ervaring creëren een vruchtbare omgeving. Een habitat waarbinnen jij jouw tendertalent kunt ontdekken en uitbouwen.
 • Teambinding.
  Naast het volgen van jaarlijkse teamtrainingen ter bevordering van het teamgevoel, is er natuurlijk ook ruimte voor gezelligheid. Denk hierbij aan gezamenlijk lunchen buiten de deur, de wekelijkse vrijmibo, champagne momentjes voor behaalde successen en het jaarlijkse teamuitje waarbij je je collega’s pas écht leert kennen… Dat wil je niet missen!

Alle Rogers verzamelen!

Ben je enthousiast geworden over al het moois dat we je kunnen bieden? Bekijk dan onderstaande vacatures en ontdek jouw toekomst bij Roger.