Delen op

Persoonlijk, samen en Roger ontwikkelen

Groeipad

Als je bij Roger komt werken start jouw Roger Journey (zie afbeelding). Of je nu als junior, medior of senior consultant aan de slag gaat, we starten altijd met ons onboardingsprogramma. Samen met jouw buddy doorloop je dit programma en op deze manier leer je Roger, jouw nieuwe collega’s en jouw rol binnen Roger goed kennen en maak je een vliegende start.

Werken aan jouw ambities

Wanneer je goed geland bent bij Roger, starten we al snel met jouw ontwikkelplan. Roger heeft voor elk niveau een uitgebreid opleidingsplan. ., Dit is deels generiek en deels maatwerk. Samen bepalen we hoe we jouw ambities realiseren. Aan de hand van het opleidingsplan, passende opdrachten bij klanten en wekelijkse coachgesprekken werken we aan jouw ontwikkeling, die van Roger en uiteraard aan die van onze klanten!

Werken aan teamambities

Teamontwikkeling vinden we bij Roger erg belangrijk. Want wat is er nu leuker dan deel uitmaken van een succesvol team?. , We trappen daarom elke week gezamenlijk af, hebben om de week een kennisdelingslunch en 6 keer per jaar is er een teamdag. Tijdens een teamdag werken we aan de onderlinge samenwerking, sfeer en het onderling vertrouwen. We vinden dit belangrijke voorwaarden om samen te presteren, plezier te maken en te werken aan onze ambities.

Werken aan Roger

Roger groeit en dat is mooi. Nog mooier is dat we als team deze groei realiseren. Wij zoeken collega’s die het tof vinden om aan deze groei bij te dragen en dat kan door te werken AAN Roger. Roger maakt hier graag tijd voor vrij. Naast je rol als consultant werk je samen in projectgroepen aan projecten die bijdragen aan de groei en ontwikkeling van Roger. Je kunt dan denken aan projecten als zichtbaarheid van Roger, vitaliteit, business development en natuurlijk fun (vrijmibo’s, teamuitjes en sportieve activiteiten)!