Matchmaking

Werving & Selectie

Het brede dienstenpakket van Roger vraagt om een breed scala aan vacatures binnen ons vakgebied. Van tendermanager en proposal manager tot bidspecialist en inkopers. Al deze professionals dragen met hun eigen set aan skills bij aan het tender- en inkoopproces. Bij Roger hebben we al deze ‘Rogers’ het liefst zelf in huis.

Word jij ook een Roger?

We zijn niet alleen op zoek naar Rogers die de verantwoordelijkheid voor het inschrijven op (Europese) aanbestedingen kunnen dragen, maar ook naar Rogers die resultaatgericht kunnen inkopen en aanbestedingsadvies kunnen leveren. Alleen de beste mensen uit de branche zijn goed genoeg.

Roger recruitment

Door onze expertise en gerichte ervaring weten we ook welke mensen (tijdelijk) iets toevoegen aan de teams van onze klanten. We zijn zelf werkgever binnen de procure- en tendermanagement branche en weten daarom als geen ander naar wie jij als werkgever op zoek bent. We stellen een passend profiel op en als je wilt, vinden en werven wij daar ook gelijk de juiste kandidaat bij.

Rogers, meld je!

Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Dan leren we je graag goed kennen. Zo kunnen we inschatten waar jij aan toe bent, wat je ambities zijn en hoe we dat op een ideale manier met elkaar matchen. Bekijk het vacature-overzicht voor ons actuele aanbod en laat van je horen.