Matchmaking

Tender recruitment

Om ons brede dienstenpakket aan te kunnen bieden, is een breed scala aan vacatures binnen ons vakgebied noodzakelijk. Van tendermanagement en proposal manager tot bidspecialisten en inkopers. Al deze professionals dragen met hun eigen set aan skills bij aan het tender- en inkoopproces. Met onze tender recruitment gaan wij op zoek naar deze professionals, want bij Roger hebben we al deze ‘Rogers’ zelf in huis.

Roger recruitment

Naast onze diensten als adviesbureau op het gebied van procuremanagement en tendermanagement, helpt Roger je ook bij het vinden van de juiste professional voor jouw organisatie. Of het nu gaat om proposal manager recruitment, tender professional recruitment of een inkoop talent vinden, wij vinden gegarandeerd de juiste professional die bij jouw organisatie en beschikbare functie past.

Proposal manager recruitment

De functie tendermanager, soms ook bid manager of proposal manager genoemd, bestaat uit het coördineren en beheren van het proposal proces. Bij ons tendermanagement recruitment zijn we op zoek naar echte Rogers, die hun talenten willen inzetten voor onze klanten. Wanneer je bij het Roger-team hoort, heb je bovendien de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden te blijven trainen. Wij doen dit aan de hand van interne opleidingsprogramma’s, teambuilding en onze eigen Roger Academy.

Inkoop recruitment: werving en selectie

Kun je wel een handje gebruiken op jouw inkoopafdeling? De professionals van Roger’s inkoop recruitment zoeken graag jouw nieuwe inkooptalent. We verzorgen voor jouw afdeling inkoop de werving en selectie, zodat jij garantie hebt op de best mogelijke kandidaten.

Roger tender recruitment

We zijn niet alleen op zoek naar Rogers die de verantwoordelijkheid voor het inschrijven op (Europese) aanbestedingen kunnen dragen, maar ook naar Rogers die resultaatgericht kunnen inkopen en aanbestedingsadvies kunnen leveren. Alleen de beste mensen uit de branche zijn goed genoeg.

Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Dan leren we je graag goed kennen. Zo kunnen we inschatten waar jij aan toe bent, wat je ambities zijn en hoe we dat op een ideale manier met elkaar matchen. Bekijk het vacature-overzicht voor ons actuele aanbod in en laat van je horen.