Roger Academy

Meesterlijke Masterclasses

De unieke kans om te leren van de knapste koppen uit de branche? Dat kan met de Roger Masterclasses die we door het jaar heen organiseren. Onze docenten en gastsprekers delen op inspirerende wijze hun uitgebreide kennis op het gebied van procurement en/of tendermanagement.

Wat kan ik verwachten?

Bij Roger kun je kiezen uit verschillende masterclasses, bijvoorbeeld de Masterclass Best Value Procurement en  de Masterclass Aanbestedingsrecht. Je bent natuurlijk van harte welkom om een keer aan deze masterclasses deel te nemen. 

Leren gaat natuurlijk niet op een lege maag. Daarom starten we iedere Masterclass met een uitgebreide lunch. De uitgelezen kans om meteen even kennis te maken met de docent/gastspreker en alle overige deelnemers.

Daarna is het de hoogste tijd voor een flinke portie kennis. Geserveerd op een leuke en toegankelijke manier, zodat straks iedere deelnemer met een voldaan en energiek gevoel naar huis gaat. We stoppen pas als iedereen helemaal up-to-date is.

Na afloop van de Masterclass ontvang je een officieel certificaat van deelname. Goed voor op je cv én om even mee te pronken op kantoor.

Klaar voor kennis?

Benieuwd welke Masterclasses er dit jaar op de planning staan? Neem dan contact met ons. We praten je graag bij over ons Masterclass-aanbod.