Expertise

Facilitaire aanbesteding/tender

Met onze uitgebreide expertise in inkoop- en aanbestedingsprocessen binnen de facilitaire sector begrijpen wij precies wat je nodig hebt, of je nu een aanbestedende instantie bent of een aanbieder. We beschikken over gedegen kennis op het gebied van de aanbesteding van facilitaire diensten en producten, variërend van kantoorondersteuning en beveiliging tot catering en werkplekbeheer.

We zijn volledig op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de facilitaire branche, zoals duurzaamheid, innovatieve werkplekoplossingen en geïntegreerde dienstverlening. Onze aanpak is gebaseerd op een grondige kennis van de sector, gecombineerd met de unieke verkooppunten van jouw organisatie en onze ervaring met succesvolle deelnames aan tenders in de facilitaire sector. Dit stelt ons in staat nieuwe inzichten te genereren en maximale resultaten te behalen voor jouw organisatie.

360° methode bij een aanbesteding voor facilitaire diensten

Roger hanteert de methodiek ‘360° Tendermanagement’, wat betekent dat we veel kennis hebben van beide kanten van de tafel. Dat is wat Roger onderscheidt.

Roger is overtuigd dat het resultaat van een tender facilitair het begin is van een duurzame samenwerking. Als aanbestedende dienst moet je je onderscheiden in het centraal zetten van de uitdaging. Wanneer je wilt inschrijven op een facilitaire aanbesteding, moet je deze uitdaging kunnen begrijpen en een duidelijke oplossing kunnen bieden voor de uitdaging. Roger is jouw strategisch en uitvoerend partner bij alle perspectieven van het tenderproces. Met de 360°-methodiek van Roger pakken we facilitair aanbestedingen voor je op: efficiënt en succesvol voor jouw bedrijf.

Succes bij tender facilitair

Door onze aanpak te richten op het stroomlijnen van processen binnen de facilitaire sector, creëren we ruimte om de unieke waarden van jouw organisatie te benadrukken en dieper in te gaan op de daadwerkelijke behoeften. Deze methodiek staat centraal in ons streven naar succes. Samen ontwikkelen we een op maat gemaakt plan, stellen we een gezamenlijke strategie vast en mobiliseren we de relevante belanghebbenden voor een vruchtbare brainstormsessie. Vervolgens gaan we over tot de uitvoering, waarbij we het hele proces nauwlettend beheren.

Onze focus ligt op het begrijpen en adresseren van de onderliggende vragen en uitdagingen binnen jouw facilitaire dienstverlening. Dit betekent dat we niet alleen kijken naar wat er nodig is, maar vooral ook waarom het nodig is. Dit inzicht stelt ons in staat om gerichte oplossingen te bieden die echt waarde toevoegen. Door constant grip te houden op het proces, zorgen we ervoor dat elk facet van de facilitair tender of het project naadloos aansluit bij jouw organisatorische doelstellingen, waardoor de kans op succes aanzienlijk wordt vergroot.

Extra aandacht voor eigen thema’s bij facilitaire aanbesteding

Door onze uitgebreide ervaring met inkooptrajecten en aanbestedingen binnen de facilitaire sector begrijpen we precies wat je als aanbestedende instantie of als leverancier nodig hebt om een aanbesteding tot een goed einde te brengen. Onze expertise strekt zich uit over een breed scala aan facilitaire diensten, zoals schoonmaak, catering, beveiliging, gebouwenonderhoud, en de inkoop van kantoorbenodigdheden en -meubilair.

We zijn tevens diep vertrouwd met de laatste ontwikkelingen en innovaties binnen de facilitaire sector, waaronder duurzaamheidsinitiatieven zoals groene energie en afvalreductie, technologische vooruitgang in gebouwbeheersystemen, en de implementatie van flexwerkoplossingen. Dankzij onze betrokkenheid bij talrijke aanbestedingen en onze voortdurende interne en externe kennisdeling, zijn we volledig ingevoerd in de actuele thema’s die de sector vormgeven, zoals welzijn op de werkplek, de circulaire economie, en geïntegreerde facilitaire dienstverlening.

De combinatie van deze inhoudelijke expertise met jouw unieke verkooppunten (USP’s) en onze lange staat van dienst in het succesvol begeleiden van aanbestedingen leidt tot nieuwe inzichten en optimale resultaten. Of het nu gaat om het verfijnen van je inkoopstrategie of om het succesvol in de markt zetten van je aanbestedingen, onze ervaring en kennis staan garant voor succes.

Meer over facilitaire aanbesteding/tender?

Neem contact op met onze experts!

Henk de Waal

Consultant

Anouk Haver

Consultant

Lenneke de Ruiter

Tribeleader Mobiliteit