Mobiliteit

Bestickering tender

Onze Rogers hebben enorm veel kennis en ervaring in huis, ook op het gebied van tenders in de mobiliteitsbranche. Een belangrijke sub-branche hiervan is Bestickering. Bij bestickering aanbesteden kun je denken aan het grootschalig bestickeren van bedrijfswagens, maar ook politiewagens of voertuigen van DJI en Defensie. We vertellen je graag meer hierover!

Wat we bedoelen met bestickering aanbesteden

Vooral bij nutsbedrijven en publieke organisaties is bestickering van voertuigen vaak nodig. Denk aan voertuigen van de Politie, DJI en Defensie. Bijna altijd gaat dit om opvallende voertuigen, die herkenbaar moeten zijn aan die bestickering. Een bestickering tender wordt geschreven om een bedrijf te vinden voor (grootschalige) bestickering van deze voertuigen. Bedrijven kunnen zich vervolgens inschrijven op de bestickering tender en laten zien waarom zij geschikt zijn om de uitdaging van de aanbestedende partij aan te pakken.

Wat valt onder een bestickering tender?

Een bestickering tender is een procedure waarbij een organisatie middels een inschrijving op zoek gaat naar een bedrijf dat deze dienst kan leveren. Een aantal factoren zijn hierbij belangrijk, zoals een goede prijs/kwaliteitverhouding. Ook staan een aantal thema’s vaak centraal bij tenders in de mobiliteitsbranche, zoals de kwaliteit, organisatie, innovaties, duurzaamheid en projectmanagement.

Onze specialiteit ligt bij tendermanagement in de mobiliteitsbranche, maar dankzij onze kennis van de markt Aanbestedende Diensten kunnen wij ook goed helpen bij bestickering aanbesteden. De kracht van Roger ligt bij het samenbrengen van de markt en de inkoopbehoefte.

Bestickering aanbesteden: de voordelen van Roger

Een tenderproces is een bijzonder proces en het is erg fijn als je hier ondersteuning bij kunt krijgen van een expert. Onze Rogers hebben veel ervaring met het inschrijven op bestickering tenders, wij draaien immers al jaren mee met het inschrijven op deze tenders. We kennen de markt dan ook door en door. Daarnaast weten we de ins en outs van contracten in deze branche, waardoor we precies weten waar je op moet letten. We weten de uitdagingen te benoemen en komen actief met oplossingen. Onze Rogers kennen de aanbestedingscyclus en de verloop hiervan. Hierdoor kunnen we inschrijvende bedrijven helpen om zich optimaal voor te bereiden.

Onze expertises

De kennis en expertise van onze Rogers omvat meer dan alleen bestickering en de mobiliteitsbranche. Wij hebben experts voor verschillende branches, waaronder:

Benieuwd naar dit onderwerp?

Vraag het onze experts

Martijn Meens

Consultant

Joey Meulenbroek

Consultant

Lenneke de Ruiter

Tribeleader Mobiliteit