Mobiliteit

Deelfietsen aanbesteden: deelfietsen tender

Onze Rogers kunnen je veel vertellen over de mobiliteitsbranche. Een belangrijke sub-branche van mobiliteit is de sub-branche “deelfietsen”. Wanneer je als organisatie deelfietsen wilt aanbesteden of als je als bedrijf wilt inschrijven op een deelfietsen tender, dan ondersteunen onze Rogers je graag bij dit tenderproces.

Deelfietsen aanbesteden: wat houdt een deelfietsen tender in?

Deelfietsen worden door bedrijven en overheidsinstanties ingezet om medewerkers te helpen bij het verplaatsen van A naar B, zoals bij grote kazernes en gemeentelijke panden binnen de gemeente. Maar deelfietsen worden ook ingezet als deelfietsen in de vorm van hubs. Een hub is een plek waar je kunt overstappen van het ene naar het andere vervoersmiddel. Je vindt tegenwoordig steeds vaker hub-fietsen op deze locaties. Denk bijvoorbeeld aan de NS-fietsen, dit is een bekend voorbeeld van deelfietsen.

Een deelfietsen tender is dan een tender voor de inkoop van deelfietsen voor organisaties, van bedrijven tot overheden.

Wat valt onder een fietsen tender?

In deze sub-branche krijgen we vaak te maken met fietsen tenders die draaien om de beste prijs/kwaliteit-verhouding. Hierin komen subgunningscriteria voor, zoals organisatie, kwaliteit, innovaties, projectmanagement en duurzaamheid.

Fietsen aanbesteden: de voordelen van Roger

Onze kracht is het samenbrengen van inkoopbehoeften en de markt. De kennis en expertise van onze Rogers worden ingezet om verschillende bedrijven te helpen bij het inschrijven op een fietsen tender. Door onze kennis van de markt Aanbestedende Diensten kunnen we echter ook organisaties helpen bij fietsen aanbesteden.

Onze Rogers kennen daarnaast de contracten in de mobiliteitsbranche, waardoor we weten waar je op moet letten. We kunnen uitdagingen aanduiden en actief oplossingen aangeven. Daarnaast kennen we het verloop van de aanbesteding cyclus en wanneer tenders op de markt moeten komen. Hierdoor kunnen we inschrijvers helpen om zich maximaal voor te bereiden op aankomende tenders. We weten ook hoe je als inschrijver ingericht moet zijn om een bepaalde opdracht ook daadwerkelijk uit te voeren. Roger that!

Over Roger

We Are Roger: een multidisciplinair adviesbureau met kennis van verschillende branches en sub-branches. We hebben in het tenderproces kennis van beide kanten van zowel de inkoop- als inschrijfzijde, waardoor we aanbestedende organisaties en inschrijvende bedrijven goed kunnen ondersteunen.

Neem ook eens een kijkje bij onze Tribes:

Benieuwd naar dit onderwerp?

Vraag het onze experts

Martijn Meens

Consultant

Joey Meulenbroek

Consultant

Lenneke de Ruiter

Tribeleader Mobiliteit