Delen op

Bouw & Infra

Groene ruimte aanbestedingen

In de tribe Bouw & Infra begeleidt Roger ook het domein groen & openbare ruimte. Wij ondersteunen de partijen in dit domein met het inschrijven op aanbestedingen voor groenonderhoud en groene ruimte. Onze Rogers hebben de nodige kennis en ervaring om een succesvolle groen aanbesteding tot stand te laten komen.

Wat is een groen aanbesteding?

Een groen aanbesteding is een opdrachtverstrekking op het gebied van groenonderhoud, groenvoorziening of groene ruimte, waarbij bedrijven op basis van een specificatie van de aanbesteder hun werk of dienst aanbieden. Deze bedrijven schrijven zich dan in op de groene aanbesteding. De aanbesteder gunt deze opdracht vervolgens aan de best beoordeelde bieder.

De methodiek van Roger bij een aanbesteding voor groenonderhoud

Roger heeft kennis van beide kanten van de tafel, dit geeft ons een unieke positie in de markt. Onze Roger Methodiek ‘360° Tendermanagement’ brengt dit naar voren. Het eindresultaat van een succesvolle aanbesteding voor groenonderhoud, is het begin van een duurzame samenwerking, dat is onze overtuiging. Een aanbestedende dienst wil de uitdaging centraal zetten en moet daarin excelleren. Als je als organisatie wilt inschrijven op een groene ruimte aanbesteding, dan wil je duidelijk laten zien dat je de uitdaging begrepen hebt. Je biedt daarnaast een heldere oplossing voor het probleem dat geschetst is. Roger begeleidt je bij het ontwikkelen en uitschrijven van je strategie. Ook helpen we bij de uitvoering van alle onderdelen van het aanbestedingsproces. Met behulp van onze 360°-methodiek pakken we groene ruimte aanbestedingen voor je op: met kennis over de markt en doelbewust. Onze Rogers hebben de juiste kennis in huis, en we kunnen efficiënt en effectief handelen. Dit maakt onze aanpak succesvol voor jou.

Roger richt zich op een succesvolle groen aanbesteding

Een succesvolle aanbesteding draait om een behoefte die ingevuld moet worden; of dat nu gaat om het inschrijven op aanbestedingen of inkoopdienstverlening. De gestructureerde aanpak van Roger helpt je te focussen op het achterhalen van de kernvraag. Dit inzicht helpt ons bij het bepalen van de strategie, zodat we een gericht plan kunnen maken. We werken dit uit door het gebruik van analyses en brainstorms, aan de hand van de aanbestedingskalender voor de groene sector. Op die manier kunnen we maximale meerwaarde creëren voor alle betrokken partijen en houden we een continue grip op het verloop van de groen aanbesteding.

Hoe zorg je voor succes bij groene ruimte aanbestedingen?

Er is meer nodig dan aanbestedingstechnische kennis om het begeleiden van groene ruimte aanbestedingen goed te laten verlopen. Het draait om een voltallige aanpak, waarbij kwaliteit, innovatie, duurzaamheid en het bouw- en aanbestedingsrecht een zeer belangrijke combinatie vormen voor een succesvol resultaat. Onze Rogers hebben veel ervaring als tendermanagers, inkopers en EMVI-specialisten in de groene sector. Zij helpen je de best passende procedures toe te passen voor de groene aanbesteding. Andersom prikkelen we inschrijvers om een aanpak te bieden die bij de doelstellingen past en daarnaast toegevoegde waarde biedt aan de aanbesteder.

Kernthema’s waar wij veel kennis over hebben zijn:

  • Uitvoering & projectmanagement
  • Onderhoud & assetmanagement
  • Duurzaamheid, circulariteit & MVO
  • Systeemintegratie
  • Hinderbeperking & omgevingsmanagement.
  • Samenwerking (in bouwteams)

Meer info over groen aanbesteding?

Vraag het onze experts!

Luuk Renne

Consultant

Yoeri Pfaff

Tribeleader Bouw, Infa & Techniek