HR-diensten

Re-integratie tender

Onze Rogers hebben kennis van verschillende branches, waaronder de Tribe HR. Binnen deze tribe vind je verschillende sub-branches, zoals re-integratie. De sub-branche re-integratie richt zich op het ondersteunen van mensen die om verschillende redenen niet in staat zijn om te werken of hun werk te behouden. Re-integratiebedrijven kunnen voor verschillende soorten opdrachten aanbesteed worden. We vertellen je meer.

Wat is re-integratie?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom iemand niet in staat is om te werken of werk te behouden, bijvoorbeeld door ziekte, een arbeidsongeval of persoonlijke omstandigheden. Bij re-integratie wordt ervoor gezorgd dat deze mensen weer in staat zijn om aan het werk te gaan, bij hun huidige werkgever of een nieuwe werkgever.

Wat verstaan we onder een re-integratie aanbesteding?

Re-integratiebedrijven bieden verschillende diensten aan om mensen te helpen. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Werkfit maken: Het ondersteunen van mensen bij het vinden van passend werk, bijvoorbeeld door middel van het aanbieden van trainingen of het helpen bij het opstellen van een cv en sollicitatiebrieven.
  • Naar werk begeleiden: Het actief begeleiden van mensen bij het vinden van passend werk, bijvoorbeeld door het inzetten van jobcoaches of het organiseren van werkervaringsplekken.
  • Jobcoaching: Het bieden van persoonlijke begeleiding op de werkvloer, bijvoorbeeld door het helpen bij het aanleren van nieuwe vaardigheden of het omgaan met de gevolgen van een beperking of ziekte.
  • Verzuimbegeleiding: Het ondersteunen van werkgevers bij het voorkomen en begeleiden van ziekteverzuim van hun werknemers, bijvoorbeeld door het opstellen van verzuimbeleid of het aanbieden van trainingen.

Bij een re-integratie aanbesteding kunnen we dus organisaties helpen bij het inkopen van bepaalde re-integratie diensten of re-integratiebedrijven helpen bij het inschrijven op een re-integratie tender.

Waarom Roger inschakelen bij een re-integratie tender?

Roger brengt procurement en de markt bij elkaar, dat is namelijk onze kracht. De kennis en ervaring van onze Rogers kan ingezet worden om organisaties te helpen bij het schrijven van een re-integratie tender, maar ook voor het helpen van bedrijven om in te schrijven op een re-integratie tender. Doordat we al meer dan 10 jaar ervaring hebben in inkoop en inschrijven, weten we precies wat jij moet doen om je re-integratie tender goed op papier te zetten of hoe je als inschrijvend bedrijf kunt opvallen. Daarnaast hebben we ervaring met verschillende grote en kleine aanbestedende diensten, zoals Rijkswaterstaat, Belastingdienst, NS en verschillende gemeenten.

Roger bij een re-integratie aanbesteding

Heb je ondersteuning nodig bij het schrijven van of het inschrijven op een re-integratie aanbesteding? Roger that! Wij ondersteunen je graag bij het tenderproces. Echter willen we het tenderproces zo eerlijk mogelijk houden: we helpen niet partij A met het schrijven van een re-integratie tender, om vervolgens bedrijf X te helpen bij het inschrijven op deze tender.

Ben je benieuwd naar onze andere expertises? Neem dan zeker een kijkje bij onze verschillende Tribes:

Benieuwd naar dit onderwerp?

Vraag het onze experts

Demi Bonthuis

Consultant

Arja Schep

Tribeleader HR-diensten