Expertise

Mobiliteit

Door onze ruime ervaring in inkooptrajecten en aanbestedingen binnen de mobiliteitsbranche weten we precies wat jij als aanbestedende dienst of als marktpartij nodig hebt om een aanbesteding succesvol af te ronden.

We hebben onder meer (aanbestedings)kennis van de verkoop, huur en lease van allerlei typen voer- en vaartuigen en de vele soorten dienstverlening daaromheen. En ook voor vervoersdiensten, transportdiensten, deelmobiliteit en andere vormen van nieuwe mobiliteit kun je bij ons rekenen op inhoudelijke expertise. Vanuit de vele aanbestedingen die we doen en in- en externe kennisdeling zijn we volledig thuis in de actuele thema’s in de branche. Denk aan zero-emission, veiligheid, smart mobility of mobility as a service. Die inhoudelijke kennis combineren we met jouw USP’s en onze jarenlange ervaring in het succesvol inschrijven op aanbestedingen. Of met jouw inkoopdoelstellingen en onze ervaring in het succesvol in de markt zetten van aanbestedingen. De uitkomst? Nieuwe inzichten en maximaal resultaat!

360° methode

Onze Roger Methodiek ‘360°Tendermanagement’ staat voor het hebben van kennis van beide kanten van de tafel. Hierin is Roger uniek.

Deze aanpak is ontstaan vanuit de overtuiging dat het resultaat van een aanbesteding de start is van een duurzame samenwerking. Dat betekent dat je als aanbestedende dienst moet excelleren in het centraal zetten van de uitdaging. Als inschrijver moet je excelleren in het begrijpen van deze uitdaging en hier een heldere oplossing op bieden. We zijn hierin je strategisch en uitvoerend partner in alle facetten van het proces en zetten daarvoor een multidisciplinair tenderteam per opdracht in. Met onze 360° methodiek pakken wij de aanbestedingen voor je op: doelmatig en met oog voor de markt. Wie bieden de juiste kennis, handelen effectief en efficiënt en zijn daarmee voor jou succesvol.

Alles gericht op succes

Door met onze aanpak te focussen op structuur van het proces winnen we tijd om de toegevoegde waarde van jullie organisatie vast te leggen en op zoek te gaan naar de vraag achter de vraag. Dit zorgt voor de succesfactor. We maken gericht een plan, bepalen samen koers en strategie, brainstormen met de juiste stakeholders en werken dit uit. Daarbij houden we dus continu grip op het proces.

Binnen de tribe Mobiliteit is er extra aandacht voor mobiliteitsthema’s

Door onze ruime ervaring in inkooptrajecten en aanbestedingen binnen de mobiliteitsbranche weten we precies wat jij als aanbestedende dienst of als marktpartij nodig hebt om een aanbesteding succesvol af te ronden. We hebben onder meer (aanbestedings)kennis van de verkoop, huur en lease van allerlei typen voer- en vaartuigen en de vele soorten dienstverlening daaromheen. En ook voor vervoersdiensten, transportdiensten, deelmobiliteit en andere vormen van nieuwe mobiliteit kun je bij ons rekenen op inhoudelijke expertise. Vanuit de vele aanbestedingen die we doen en in- en externe kennisdeling zijn we volledig thuis in de actuele thema’s in de branche. Denk aan internationale ‘zero-emission’-afspraken als de CVD, veiligheid en mobility as a service. Die inhoudelijke kennis combineren we met jouw USP’s en onze jarenlange ervaring in het succesvol inschrijven op aanbestedingen. Of met jouw inkoopdoelstellingen en onze ervaring in het succesvol in de markt zetten van aanbestedingen. De uitkomst? Nieuwe inzichten en maximaal resultaat!

Benieuwd naar dit onderwerp?

Vraag het onze experts

Martijn Meens

Consultant

Joey Meulenbroek

Consultant

Lenneke de Ruiter

Tribeleader Mobiliteit