Tendermanagement

Mobiliteitspassen

Mobiliteit in het publieke domein


Door Lenneke Blokx

Consultant

Roger werkte samen met opdrachtgever MtC aan een unieke, strategische propositie rondom mobiliteit in het publieke domein. Daarnaast faciliteerden we hen in het hele inschrijvingsproces en zijn we nu succesvol met gunningen op de core business van MtC.

Overtuigen

Roger consultants Lenneke Blokx en Michiel Appeldoorn boden strategische advies over het positioneren van een unieke oplossing in mobiliteit. Deze oplossing is verbindend voor aanbieders van mobiliteit op een essentieel onderdeel. Lenneke en Michiel verzorgden als bidmanagers het operationele inschrijfproces en wisten de opdrachtgever volledig te ontzorgen door het uitwerken/indienen van de inschrijving (inclusief verificatie). De enige inspanning van de opdrachtgever lag bij het inbrengen van de (commerciële) kennis over de markt en over de aanbestedende dienst. Tot slot hoefde de klant alleen nog maar de offerte tegen te lezen.

Klantquote

“Een zakelijke en persoonlijke benadering gaan prima samen. Dat bewijst Roger, die niet alleen ons belang als hun klant, maar ook die van onze potentiële klant uitstekend weet te verbinden. Niet alleen in kwalitatieve procesbegeleiding en -uitvoering, maar ook als inhoudelijke sparringpartner in het proces daar naartoe.”

Garanties

360° tendermanagers van voorfase en strategie tot en met het winnen en evalueren van tenders!

Extra’s

Roger geeft samen met MtC invulling aan de lange termijn koers binnen mobiliteit in het publieke domein.

Reflectie door Lenneke Blokx

“Deze samenwerking vormt een blauwdruk van de strategische wijze waarop we met klanten willen samenwerken. Wij bundelen onze kracht en expertise voor betere resultaten.”