Alles over Roger

Hoi! Wij zijn Roger

Roger is een multidisciplinair adviesbureau. We helpen je te groeien door een duurzame en strategische partner te zijn op het gebied van procuremanagement, tendermanagement, detachering en werving & selectie.

Van inkoop-of inschrijftrajecten tot het werven van de juiste professional voor jouw organisatie; Roger vindt altijd een manier om je te ondersteunen bij jouw specifieke vraagstuk. Door onze gebundelde ervaring aan zowel de inkoop- als inschrijfzijde, weten we precies wat je nodig hebt en begeleiden we jouw organisatie op de Roger-manier: we vatten de strategie, vanuit een 360°-invalshoek, samen in een praktisch toepasbare aanpak.

Onze stip op de horizon

Onze samenleving leeft bewuster dan ooit. Dat vraagt steeds meer om een innovatieve en duurzame houding van overheid en bedrijfsleven. Een samenwerking voor de lange termijn, met een positief effect op maatschappij en omgeving. Dat noemen wij: oprecht duurzaam samenwerken.

Onze drijfveer

Het begint voor ons natuurlijk bij het winnen of gunnen van een tender. Wél met groei als gevolg: duurzaam resultaat en nieuwe kansen. Wij beheersen alle aspecten van tendermanagement. Voor zowel overheid, inschrijvers, maatschappij als omgeving.

Kernwaarden

Uit onze visie en missie, vloeien een aantal typerende Roger-kernwaarden voort.

We lopen voorop

 • Roger is altijd opzoek naar een manier om avant garde te blijven. Neem bijvoorbeeld onze 360°-methodiek. Deze is uniek in de markt. Door onze branchebrede kennis helpen we klanten bij zowel procure- als tendermanagement vraagstukken.
 • Daarnaast zijn we altijd op zoek naar manieren om de kennis en skills van onze Roger-consultants te trainen. Dat doen we met interne opleidingsprogramma’s, teambuildingsdagen en niet te vergeten: onze eigen Roger Academy.

 

We zijn partners

 • Optimaal resultaat behalen doen we samen met de klant. We willen meer uit onze samenwerking met jouw organisatie halen en niet slechts eenmalig relevant en interessant voor je zijn. Integendeel, we gaan voor de lange termijn. Alleen dan bouwen we een duurzame relatie op, die ervoor zorgt dat er nieuwe kansen ontstaan voor beide partijen.

 

We vragen door

 • Doorvragen is cruciaal binnen onze tak van sport. Om een goede offerte op te stellen of de echte inkoopbehoefte te achterhalen, moet je als consultant op zoek naar de vraag achter de vraag. Onze Rogers nemen geen genoegen met antwoorden als: “Dat doen we al jaren zo, dus vandaar.” We leiden onze consultants op in de kunst van het doorvragen en daarmee naar boven halen van de kernvraag.

 

We zijn toegankelijk

 • Roger is toegankelijk en voor iedereen. Je kunt altijd bij ons terecht. Bel ons gerust even op en we zorgen er samen met jou voor dat je floreert.

Roger’s leven

 • 2003: Michiel Appeldoorn start Appeldoorn Tendermanagement.
 • 2003 – 2011: Michiel en zijn team focussen zich acht jaar lang op het geven van advies en begeleiding bij het inschrijven op (Europese) aanbestedingen
 • 2011: Resolt IP voegt zich als label bij Appeldoorn Tendermanagement. Apeldoorn heeft nu niet alleen het specialisme van inschrijven onder de knie, maar voegt ook advies en begeleiding over inkopen toe aan haar dienstenpakket. Deze samenwerking is ontstaan vanuit een klantvraag; men wilde voorzien worden van een 360°-service.
 • 2011: Matchmaking wordt een nieuwe dienst binnen Appeldoorn Tendermanagement. Appeldoorn helpt je vanaf nu ook bij het vinden van het juiste personeel. De specialismen Detachering en Werving & Selectie zijn een feit.
 • 2017: TenderBuilders voegt zich als label bij Appeldoorn Tendermanagement. Deze tak focust zich specifiek op de bouw- en infrabranche. Ook deze samenwerking is ontstaan vanuit een klantbehoefte.
 • 2020: Appeldoorn Tendermanagement, Resolt IP en TenderBuilders gaan verder als het merk Roger.

Alle Rogers op een rijtje

Wil je meer weten over de mensen die van Roger Roger maken? Neem dan een kijkje op onze teampagina.