Matchmaking

Detachering

Zoek je een specialist die je direct full-focused kunt inzetten op een project? Roger vindt de juiste persoon voor de klus.

Specialist nodig? Consider it done.

Detachering vergroot je slagkracht en flexibiliteit. Onze ‘Rogers’ gaan direct aan de slag en zijn vanaf dag één net zo toegewijd als je eigen mensen. Met hun kennis, inzicht, wilskracht en volledige focus zorgen zij snel voor resultaten.

Als absolute procure- en tendermanagement specialist, weten we exact welke Roger jij als werkgever nodig hebt voor je project. Met dank aan ons grote netwerk en breed scala aan professionals, zijn we in staat om de geschikte kandidaat te vinden die binnen no time een onmisbaar onderdeel van je team is. Geloof ons, je gaat je Roger nog missen. Maar gelukkig: voor je volgende project komt hij of zij graag weer terug. Natuurlijk kun je jouw Roger altijd tussentijds even bellen voor een goed gesprek.

Ben jij een Roger?

Wil jij ook slim en flexibel door ons worden gedetacheerd? En denk je dat je alles in huis hebt wat een echte Roger nodig heeft? Check dan snel ons vacature-overzicht. Waar wacht je nog op?