Expertise

IT aanbesteding/tender

Bij de IT Tribe zetten we ons dagelijks in om duurzame verbindingen te creëren in een dynamische industrie tussen markt en overheid via IT-aanbestedingen. Onze missie is duidelijk: we willen organisaties in staat stellen om optimaal in te spelen op technologische veranderingen door de kansen die deze bieden maximaal te benutten. Als specialisten onderscheiden we ons door onze 360° benadering.

Volgens onze filosofie is het essentieel om diep in de markt geworteld te zijn om deze echt te begrijpen. Daarom bundelen we onze IT-aanbestedings- en projectmanagementexpertise om elk project vanuit alle mogelijke hoeken te benaderen. "Samen bouwen we aan succesvolle technologische ontwikkeling voor de toekomst", niet alleen extern, maar ook intern. Dit doen we door onze vier kernwaarden te omarmen: kwaliteitsborging, kennisdeling, groei en plezier.

360° methode bij aanbesteding van ICT diensten

Roger hanteert de methodiek ‘360° Tendermanagement’, waardoor we diepgaande kennis hebben van zowel de aanbestedende als de inschrijvende kant. Dit onderscheidt Roger van andere spelers in de markt.

Roger gelooft dat het succes van een IT-tender het fundament legt voor een duurzame samenwerking. Als aanbestedende dienst moet je uitblinken door de kernuitdaging centraal te stellen. Bij het inschrijven op een IT-aanbesteding is het cruciaal om deze uitdaging volledig te begrijpen en een heldere oplossing te bieden. Roger is jouw strategische en operationele partner in elk facet van het tenderproces. Met Roger’s 360°-methodiek ondersteunen we het IT-tenderproces voor jou: efficiënt en succesvol voor jouw onderneming.

IT en ICT aanbestedingen

Roger blijft op de hoogte van belangrijke kernthema’s zoals duurzaamheid en vitaliteit. We zijn onder andere actief in: 

  • IT: Aanbesteding in circulaire IT hardware, student informatiesystemen, administratiesystemen, telecom dienstverlening, glasvezel, contactcenterdiensten, ICT aanbestedingen voor de overheid en aanbestedingen voor ICT diensten.

 

Daarbij volgen we belangrijke kernthema’s voor onze branche, zoals werkplekomgeving, beleving en datagestuurd werken, op de voet. Onze Rogers delen deze kennis actief binnen onze tribe en met onze opdrachtgevers. 

We gaan regelmatig naar beurzen, volgen webinars en seminars, hebben een opleidingsprogramma met daarin verschillende opleidingen en trainingen, en organiseren vier keer per jaar een interne kennisdelingssessie. Zo zijn we volledig op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de IT branche.

Alles gericht op succes bij IT en ICT tenders

Door met onze aanpak te focussen op structuur van het proces winnen we tijd om de toegevoegde waarde van jullie organisatie vast te leggen en op zoek te gaan naar de vraag achter de vraag. Dit zorgt voor de succesfactor bij IT en ICT tenders. We maken gericht een plan, bepalen samen koers en strategie, brainstormen met de juiste stakeholders en werken dit uit. Daarbij houden we dus continu grip op het proces.

IT-aanbestedingen in een dynamische wereld

“Samen bouwen we aan succesvolle technologische ontwikkeling voor de toekomst”. 

Onze IT-tribe focust op alles wat te maken heeft met IT-aanbestedingen op het gebied van hardware en software. Denk hierbij onder andere aan: het inkopen van de nieuwste mobiele telefoons en laptops voor een overheid, het komen tot de meest geschikte oplossing voor het implementeren van AI-systemen bij de overheid en het komen tot de meest gebruiksvriendelijke software. Ook kan het gaan om een aanbesteding van ICT diensten.

Naast onze algemene kennis rondom alles wat aanbesteden te maken heeft, volgen wij technologische innovaties in de markt. Hierdoor zijn onze Rogers op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en zijn we in staat om aanbestedingen te schrijven die nauw aansluiten op deze markten met hoge dynamiek. Daarnaast kunnen onze Rogers ook ondersteunen bij de implementatie van uw nieuwe SAAS- oplossing.

De wereld van IT- tenders verandert voortdurend, en dat geldt ook voor de uitdagingen en kansen binnen de sector. Vanuit onze expertise identificeren we de belangrijkste thema’s die de komende jaren hoog op de IT-agenda zullen staan. Hoewel sommige van deze thema’s bekend zijn, blijven ze cruciaal voor de evolutie van de sector. Enkele van deze thema’s zijn onder andere cybersecurity, cloud computing, digitale transformatie en de opkomst van kunstmatige intelligentie.

Meer over facilitaire aanbesteding/tender?

Neem contact op met onze experts!

Henk de Waal

Consultant

Anouk Haver

Consultant

Lenneke de Ruiter

Tribeleader Mobiliteit