HR Diensten

Aanbesteding loopbaanontwikkeling

Loopbaanontwikkeling is een sub-branche binnen het brede veld van human resources (HR) en persoonlijke ontwikkeling. Het houdt zich bezig met het helpen van individuen bij het definiëren van hun carrièredoelen en het plannen en uitvoeren van stappen om deze te bereiken. Het omvat een breed scala aan activiteiten en diensten, zoals loopbaanadvies, loopbaanbegeleiding, training en ontwikkeling van vaardigheden, en het identificeren van mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling.

Loopbaanontwikkeling tender

Wil je loopbaanbegeleiding of andere activiteiten op het gebied van loopbaanontwikkeling aan kunnen bieden? Je kunt hierbij denken aan zaken als:

  • Het helpen van werknemers bij het herkennen en ontdekken van hun sterke punten, interesses en vaardigheden, en het in kaart brengen van mogelijke carrièrepaden die hierbij aansluiten
  • Begeleiding bieden aan werknemers bij het opstellen van carrièredoelen en een plan van aanpak voor deze doelen
  • Ondersteuning bieden bij het sollicitatieproces, bijvoorbeeld door hulp bij het opstellen van een CV, voorbereiding op gesprekken of advies over netwerken
  • Trainingen en workshops bieden, zodat werknemers bepaalde vaardigheden of kennis kunnen ontwikkelen.

Wat valt onder een aanbesteding loopbaanontwikkeling?

Loopbaanontwikkeling is een dienst die aangeboden kan worden door individuele coaches of organisaties, gespecialiseerd in dit gebied. Er zijn verschillende soorten diensten die hierbij kunnen horen, zoals één-op-één coaching, groepstrainingen of workshops. Een loopbaanontwikkeling tender kan daardoor ook verschillende vormen aannemen. We geven een aantal voorbeelden:

Loopbaanadvies
Bijvoorbeeld een aanbesteding loopbaanontwikkeling, waarbij de organisatie vraagt om het bieden van individueel loopbaanadvies aan medewerkers. Bijvoorbeeld voor het bieden van ontwikkelingsmogelijkheden, persoonlijke ontwikkelingsplannen samenstellen of ondersteuning bieden bij het maken van carrièrekeuzes.

Training en coaching
Een loopbaanontwikkeling tender kan bijvoorbeeld worden uitgeschreven voor het bieden van coaching en training, betreffende loopbaanontwikkeling. Je kunt hierbij denken aan trainingen en coaching voor het verbeteren van bepaalde vaardigheden en kwaliteiten.

Loopbaanbegeleiding

Bijvoorbeeld wanneer er een aanbesteding loopbaanontwikkeling geschreven wordt door de aanbestedende partij, voor loopbaanbegeleiding voor een specifieke doelgroepen, zoals herintreders of young professionals.

Ook voor outplacement kan een loopbaanontwikkeling tender geschreven worden, bijvoorbeeld om medewerkers die hun baan verliezen outplacementdiensten te kunnen bieden.

Waarom Roger bij loopbaanontwikkeling tender

Wat kunnen onze Rogers voor jouw organisatie betekenen? Roger heeft meer dan 10 jaar ervaring in procurement en tendermanagement: wij kunnen hierdoor de aanbestedende partij helpen bij het schrijven van een tender, maar wij kunnen ook partijen helpen bij het inschrijven op een tender. Wanneer het gaat om het schrijven van een loopbaanontwikkeling tender, kunnen onze Rogers daardoor een strategie helpen ontwikkelen die past bij de visie en de doelstellingen van de aanbestedende partij.

De expertises van Roger

Onze Rogers hebben kennis van veel verschillende gebieden, naast de Tribe HR. Wij helpen bedrijven uit verschillende branches en sub-branches. Neem ook eens een kijkje bij een van de volgende expertises:

Benieuwd naar dit onderwerp?

Vraag het onze experts

Demi Bonthuis

Consultant

Arja Schep

Tribeleader HR-diensten