Mobiliteit

Tender deelmobiliteit

Op de arbeidsmarkt vind je verschillende branches, zoals mobiliteit. Binnen mobiliteit vind je ook bepaalde sub-branches, waaronder de sub-branche deelmobiliteit. Deze sub-branche gaat over het gedeeld gebruik van vervoermiddelen, zoals de auto, scooter of fiets. Deelmobiliteit zorgt ervoor dat er een verschuiving plaatsvindt van traditioneel bezit naar duurzaam gebruik van vervoermiddelen.

Deelmobiliteit aanbesteden

Een tender voor deelmobiliteit kan verschillende vormen aannemen. Bij deelmobiliteit aanbesteden zien we vaak opdrachten waarbij de beste prijs/kwaliteit belangrijk is. Bij deze tender zijn subgunningscriteria als organisatie, kwaliteit, innovaties, projectmanagement en duurzaamheid van groot belang. Binnen de sub-branche deelmobiliteit kun je bijvoorbeeld een deelauto aanbesteding, maar ook een deelvervoer aanbesteding voor andere vervoermiddelen schrijven of inschrijven op een deeltransport aanbesteding.

De voordelen van Roger bij een tender deelmobiliteit

De kracht van Roger ligt bij het bij elkaar brengen van de markt en inkoop. Bij de tender deelmobiliteit ligt de focus voornamelijk op tendermanagement, maar door de kennis van de markt van Aanbestedende Diensten kunnen onze Rogers erg goed helpen bij inkoop. Bovendien hebben we jarenlange ervaring met deelmobiliteit aanbesteden en onze Rogers draaien al jaren mee op het gebied van het schrijven van deelvervoer aanbestedingen. Door de kennis en ervaring van onze Rogers, kennen we de soorten contracten en weten we precies waar inschrijvers op moeten letten. Hierdoor weten we uitdagingen duidelijk aan te duiden en kunnen we actief met oplossingen komen.

Al meer dan 10 jaar heeft Roger ervaring met het schrijven van en inschrijven op aanbestedingen. Hierdoor kennen we het proces door en door. We helpen dan ook aanbestedende partijen bij deelmobiliteit aanbesteden, maar kunnen bedrijven ook helpen bij het inschrijven op een tender deelmobiliteit. Echter doen wij dit niet bij dezelfde tender: wanneer we organisatie A hebben geholpen bij het schrijven van een deelvervoer aanbesteding, helpen we bedrijf X niet bij het inschrijven op deze aanbesteding. Op die manier kunnen we het tenderproces eerlijk houden voor alle partijen.

Welke expertises heeft Roger nog meer?

Roger helpt je ook graag binnen andere branches. Onze expertise reikt namelijk veel verder dan alleen de Tribe Mobiliteit. Neem gerust een kijkje bij een van onze andere expertises:

Benieuwd naar dit onderwerp?

Vraag het onze experts

Martijn Meens

Consultant

Joey Meulenbroek

Consultant

Lenneke de Ruiter

Tribeleader Mobiliteit