Development

Inkoop medische gebruiksmiddelen en verbruiksmiddelen

Binnen de Tribe Development zijn er verschillende specifieke sub-branches, waar ook een bepaalde expertise voor nodig is. De inkoop van medische gebruiksmiddelen en verbruiksmiddelen is een complex proces, waar je als inschrijver soms zelf niet uitkomt. Dan is het fijn als je advies kunt krijgen van een van onze Rogers.

Aanbesteding medische verbruiksmiddelen en gebruiksmiddelen

Een aanbesteding voor medische gebruiksmiddelen en verbruiksmiddelen is een erg specifieke aanbesteding. Bij dit proces zet een aanbestedende dienst, het ziekenhuis bijvoorbeeld, een opdracht in de markt voor de inkoop van medische gebruiksmiddelen en verbruiksmiddelen. Partijen die de aanbestedende dienst hierbij kunnen helpen, kunnen zich dan inschrijven op de aanbesteding voor medische verbruiksmiddelen en gebruiksmiddelen. Hierbij zijn vaak een aantal documenten verplicht om op te leveren, zoals een offerte, certificaten en een plan van aanpak.

Wat valt onder inkoop medische verbruiksmiddelen en gebruiksmiddelen?

Bij de inkoop van medische verbruiksmiddelen en gebruiksmiddelen, kun je denken aan de inkoop van allerlei spullen die nodig zijn in (het laboratorium van) een ziekenhuis: latex handschoenen, steriele mondkapjes, spuiten en naalden, verbandmiddelen, afdekdoeken en soortgelijke middelen. Apparatuur, medische software en medische kleding vallen hier niet onder. De inkoop van medische verbruiksmiddelen gaat vaak in grote hoeveelheden en het ziekenhuis is wettelijk verplicht om deze aan te besteden. 

Waarom Roger bij tender medische ge- en verbruiksmiddelen?

Inschrijven op een tender voor medische gebruiksmiddelen en verbruiksmiddelen kan een erg complex proces zijn. Vaak moet je een aantal documenten aanleveren, naast de offerte zelf en je wilt natuurlijk dat jouw bedrijf de opdracht uiteindelijk succesvol uit kan voeren. Onze Rogers zijn gespecialiseerd in tendermanagement: het inschrijven op een tender, bijvoorbeeld voor medische verbruiksmiddelen en gebruiksmiddelen. Onze experts op het gebied van aanbesteding medische gebruiksmiddelen helpen je graag bij dit proces. Roger biedt ondersteuning en advies bij het inschrijven. Hiermee streven we naar een succesvolle tender medische verbruiksmiddelen en gebruiksmiddelen. Een succesvol tenderproces kan namelijk de start zijn van een duurzame samenwerking.

De expertises van Roger

Roger heeft niet alleen veel kennis in de branche development. Wij hebben kennis en ervaring in veel verschillende sectoren. Wil je meer weten over onze andere expertises, neem dan eens een kijkje:

Binnen de Tribe Development kunnen wij ook helpen bij andere sub-branches, zoals: sportvelden, speeltoestellen, audiovisuele middelen en media.

Benieuwd naar dit onderwerp?

Vraag het onze experts!

Daina Munnik

Consultant

Bas van Midde

Consultant