Delen op

Bouw & Infra

Wegenbouw aanbesteding

Onder de Tribe Bouw & Infra valt het domein wegenbouw. Onze Rogers begeleiden in deze Tribe aanbestedingen aan de inschrijvende kant, voor kleine en grote aannemers in deze sector. Maar wij begeleiden ook aan de aanbestedende kant, bij het schrijven van een aanbesteding.

Wegenbouw, waterbouw en grond aanbesteding

Roger is actief aan de procurement kant voor de overheid en voor bijzondere sectorbedrijven. Onze Rogers begeleiden al bijna 10 jaar verschillende wegenbouw, waterbouw en grond aanbestedingen. De Rogers in de Tribe Bouw & Infra hebben de markt- en juridische kennis, de ervaring en technische expertise om alle facetten van een tender op te pikken in een succesvolle inschrijving of aanbestedingsprocedure.

Wat is een grond, waterbouw of wegenbouw aanbesteding?

Een aanbesteding is het inkoopproces van een opdrachtgever, dit kan een overheidsinstantie of speciaal sectorbedrijf zijn, waarbij hun inkoopbehoefte in de markt wordt gezet. Er zijn verschillende sectoren waarbij dit proces toegepast kan worden, waaronder de waterbouw, wegenbouw en grondbouw. Een grond, waterbouw of wegenbouw aanbesteding is dus een aanbesteding met betrekking tot een van die sectoren.

De voordelen van Roger bij een waterbouw aanbesteding

Een waterbouw aanbesteding schrijven is niet iets wat je dagelijks zult doen en het is geen gemakkelijk proces. Als aanbestedende dienst moet je de uitdaging duidelijk op de voorgrond zetten, zodat een geïnteresseerde partij duidelijk heeft wat er van hen verwacht wordt. Daarom is het fijn als je hulp krijgt van Roger. Onze Rogers weten hoe we jou het beste kunnen helpen bij een waterbouw aanbesteding, grond aanbesteding of wegenbouw aanbesteding. Zo zorgen we samen voor een succesvolle aanbesteding.

De 360-graden methode bij een aanbesteding

Onze Rogers beheersen alle facetten van tendermanagement, dat is onze 360-graden methode. Dit betekent dat wij onze klanten kunnen helpen bij het inkopen (procurement) en het inschrijven (tendermanagement). Bijvoorbeeld bij een grond aanbesteding: wij kunnen de aanbestedende dienst helpen, zoals gemeenten of waterschappen. Dit doen wij met hulp bij het in de markt zetten van hun inkoopbehoefte, via een aanbesteding. Daarnaast kunnen we geïnteresseerde partijen helpen met inschrijvingen op een grond aanbesteding. Echter doen wij dit nooit tegelijk. Als wij een grond of wegenbouw aanbesteding voor een gemeente of andere instantie schrijven, dan helpen wij bedrijf X dus niet bij het inschrijven op die specifieke aanbesteding.

De expertises van Roger

Roger heeft niet alleen veel kennis in Bouw en Infrastructuur. Wij hebben kennis en ervaring in veel verschillende sectoren op het gebied van procuremanagement, tendermanagement en andere services. Neem ook eens een kijkje bij een van onze andere expertises:

Meer info over groen aanbesteding?

Vraag het onze experts!

Luuk Renne

Consultant

Yoeri Pfaff

Tribeleader Bouw, Infa & Techniek