Roger Acadamy

Incompany Trainingen

Ze staan al te trappelen om bij jullie op kantoor langs te mogen komen: onze highly skilled Roger-trainers. Het doel van hun bezoek? Op een leuke manier bakken kennis delen met jullie team en meteen laten zien hoe je het geleerde succesvol in de praktijk toepast. Een voorbeeld: je staat op het punt je in te schrijven op een aanbesteding of RFP. Het is alom bekend dat er veel tijd en moeite gaat zitten in zo’n traject. Je wilt natuurlijk je uiterste best doen om de klant ervan te overtuigen dat jouw organisatie de opdracht verdient. Alleen, hoe pak je dit aan? Waar moet je op letten en hoe kom je tot de beste inschrijving? Je kunt meer leren over een aanbesteding, door middel van een training. Roger biedt verschillende mogelijkheden voor een training in aanbesteden binnen jouw organisatie. Roger denkt graag met je mee.

Kies de juiste module: training aanbestedingsrecht, tenderproces of BVP training?

In totaal bieden we 6 modules aan, in de vorm van een training. Het is gebruikelijk om alle 6 de modules te doorlopen. Dan ben je verzekerd van de titel ‘Tenderbaas’. Echter, is het ook mogelijk om slechts een of twee modules te doorlopen. Ga bijvoorbeeld voor de training aanbestedingsrecht en een BVP training, of Projectmanagement en Leadership training. Je kunt kiezen uit de volgende modules:

  • Tenderproces
  • Aanbestedingsrecht
  • Gunningscriteria
  • Projectmanagement
  • Leadership
  • BVP

Naast het geven van trainingen, publiceren we regelmatig leerzame podcasts en posten we blogs over actuele thema’s en uitdagingen binnen het vak van procure- en tendermanagement.

Tender training door Roger

Ben je niet zeker welke (tender) training het beste bij jouw organisatie past? Roger kan jouw organisatie ook richting geven door jullie te helpen bij het invullen van de door ons opgestelde Tendertoolkit. Onze Tendertoolkit bevat handige tips, formats en vraagstukken die jouw organisatie weer een stap verder helpen in het tenderproces.

Benieuwd naar welke incompany trainingen er dit jaar op de planning staan? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.

Ik ben er klaar voor!

Benieuwd naar welke incompany trainingen er dit jaar op de planning staan? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.