Roger Academy

Incompany Trainingen

Ze staan al te trappelen om bij jullie op kantoor langs te mogen komen: onze highly skilled Roger-trainers. Het doel van hun bezoek? Op een leuke manier bakken kennis delen met jullie team en meteen laten zien hoe je het geleerde succesvol in de praktijk toepast.

Een voorbeeld: je staat op het punt je in te schrijven op een aanbesteding of RFP. Het is alom bekend dat er veel tijd en moeite gaat zitten in zo’n traject. Je wilt natuurlijk je uiterste best doen om de klant ervan te overtuigen dat jouw organisatie de opdracht verdient. Alleen, hoe pak je dit aan? Waar moet je op letten en hoe kom je tot de beste inschrijving? Wat je vraag ook is, Roger denkt graag met je mee.

Hoe dan?

Bij Roger valt er altijd wat te kiezen. Ga je voor een meerdaagse incompany training voor het gehele sales- en/of tenderteam? Of geef je de voorkeur aan losse trainingen voor diverse onderwerpen binnen het tenderproces? Jij bepaalt. 

In totaal bieden we 6 modules aan , in de vorm van een trainingen. Het is gebruikelijk om alle 6 de modules te doorlopen. Dan ben je verzekerd van de titel ‘Tenderbaas’. Echter, is het ook mogelijk om slechts een of twee modules te doorlopen. Je kan kiezen uit de volgende modules:

  • Module 1 – Tenderproces
  • Module 2 – Aanbestedingsrecht
  • Module 3 – Gunningscriteria
  • Module 4 – Projectmanagement
  • Module 5 – Leadership
  • Module 6 – BVP

 

Naast het geven van trainingen, publiceren we regelmatig leerzame podcasts en posten we blogs over actuele thema’s en uitdagingen binnen het vak van procure- en tendermanagement.

Tot slot kunnen we jouw organisatie ook richting geven door jullie te helpen bij het invullen van de door Roger opgestelde Tendertoolkit. Deze toolkit bevat handige tips, formats en vraagstukken die jouw organisatie weer een stap verder helpen in het tenderproces. Handig hè!

Ik ben er klaar voor!

Benieuwd naar welke incompany trainingen er dit jaar op de planning staan? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.