HR Diensten

Detachering aanbesteding

De arbeidsmarkt heeft verschillende sub-branches, waaronder detachering. Bij detachering worden werknemers tijdelijk bij een andere organisatie geplaatst, om daar werkzaamheden uit te voeren. Vaak gebeurt dit via een detacheringsbureau of andere derde partij. Het kan zijn dat hiervoor een detachering aanbesteding geschreven wordt. We vertellen je graag meer.

Detachering aanbesteding

Bij detachering probeer je op flexibele wijze tijdelijke capaciteitsproblemen op te lossen of je probeert specifieke kennis en vaardigheden in te brengen bij een bedrijf, bijvoorbeeld voor een bepaald project. 

Wat verstaan we onder detachering tender?

Een detachering tender kan verschillende vormen aannemen, afhankelijk van de behoeften bij de aanbestedende partij. Zo kan deze partij een detachering tender uitschrijven voor het leveren van tijdelijke medewerkers, die voor een bepaalde periode bij het bedrijf aan het werk gaan. Dat kan bijvoorbeeld voor de vervanging van een zieke werknemer of gedurende een bepaald project. Hierbij kunnen specifieke eisen gesteld worden, bijvoorbeeld over de ervaring of opleiding van een kandidaat, benodigde kennis en vaardigheden, of taalvaardigheden die een bedrijf nodig heeft van een werknemer.

Ga je kijken naar een opdracht in de branche detachering, dan kan dat bijvoorbeeld bestaan uit het tijdelijk vervangen van een HR medewerker, het leveren van zorgpersoneel aan een zorginstelling of het leveren van een projectmanager voor een IT-project. Dit kunnen opdrachten zijn voor enkele maanden, maar ook voor langere periodes van een jaar of langer.

De voordelen van Roger bij detachering aanbesteding

Wanneer je een detachering aanbesteding wilt schrijven, of juist wilt inschrijven op een detachering aanbesteding, dan is dit soms een moeilijk proces. Roger heeft meer dan 10 jaar ervaring in zowel inkoop, als inschrijven. Hierdoor kunnen onze Rogers je goed helpen bij zowel het schrijven van de detachering tender, als het inschrijven op de detachering tender.

De expertises van Roger

De expertise van Roger reikt verder dan alleen een detachering aanbesteding. Wij hebben kennis van verschillende sub-branches binnen de HR branche, zoals assessment tenders, loopbaanontwikkeling tenders en administratie tenders. Er zijn verschillende sectoren waarin wij werkzaam zijn. Neem ook zeker een kijkje bij een van onze andere expertises:

Benieuwd naar dit onderwerp?

Vraag het onze experts

Demi Bonthuis

Consultant

Arja Schep

Tribeleader HR-diensten