Delen op

Bouw & Infra

Industriële automatisering en installatietechniek tender

Binnen de Tribe Bouw & Infra kom je verschillende sub-branches tegen, waaronder installatietechniek en industriële automatisering. Bij industriële automatisering en installatietechniek gaat het over installateurs en technische dienstverleners. Wat een industriële automatisering tender of een installatietechniek tender inhoudt, legt Roger graag aan je uit.

Installatietechniek en industriële automatisering aanbesteding

Een installatietechniek aanbesteding of industriële automatisering aanbesteding is te verdelen in verschillende disciplines, zoals werktuigbouwkunde, elektrotechniek, industriële automatisering, sprinkler en duurzame energie. Daarnaast zijn de opdrachten waarvoor een aanbesteding geschreven wordt onder te verdelen in twee categorieën:

Advies, ontwerp en/of realisatie

Hierbij kun je denken aan eenmalige projecten voor het nieuw bouwen of vervangen van een installatie. Bijvoorbeeld het ontwerpen en realiseren van de installaties bij een ziekenhuis dat nieuw gebouwd wordt.

Technisch beheer en onderhoud

Over het algemeen zijn dit raamcontracten voor het onderhouden van een installatie. Een raamcontract is een schriftelijke afspraak tussen leverancier en klant, om een specifiek product of specifieke dienst voor een vaste looptijd, tegen vooraf afgesproken prijs en voorwaarden te leveren.

Een industriële automatisering en installatietechniek aanbesteding zal dus een opdracht zijn binnen een van deze twee categorieën.

Wat valt onder een installatietechniek en industriële automatisering tender?

Een aantal van de disciplines waar Onze Bouw & Infra Rogers mee te maken krijgen bij een installatietechniek en industriële automatisering aanbesteding zijn elektrotechniek, werktuigbouwkunde en beveiliging. Onze Rogers begeleiden bedrijven die zich willen inschrijven op een installatietechniek tender of industriële automatisering tender in deze, om zo een succesvolle samenwerking met de aanbestedende partij tot stand te laten komen. Dit kan een installatietechniek of industriële automatisering tender zijn voor het vervangen van de elektrotechnische installaties en procesautomatisering van een rioolwaterzuivering. Maar ook het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud aan de elektrotechnische installaties binnen gebouwen van gemeente X.

Hoe helpt Roger bij installatietechniek en industriële automatisering aanbesteding?

Het is belangrijk om de technische kennis te hebben bij het inschrijven op een industriële automatisering en installatietechniek aanbesteding, maar ook aanbestedingstechnische kennis. Onze Rogers hebben ervaring met alle soorten installatietechniek en industriële automatisering aanbestedingen: van een klein onderhoudscontract tot een complexe vervangingsopgave. Daarnaast hebben we de kennis van verschillende contractvormen: raamcontracten, UAV, UAV-GC en bouwteams. De Rogers hebben daarnaast praktijkervaring, omdat zij zelf werkzaam zijn geweest in deze sector. Zo kunnen we de beste begeleiding bieden bij een industriële automatisering en installatietechniek aanbesteding.

Roger heeft verschillende expertises

Roger heeft niet alleen veel kennis in de branche Bouw & Infra. Wij hebben kennis en ervaring in veel verschillende sectoren. Neem ook eens een kijkje bij een van onze andere expertises:

Meer info over groen aanbesteding?

Vraag het onze experts!

Luuk Renne

Consultant

Yoeri Pfaff

Tribeleader Bouw & Infra