Development

Audiovisuele middelen tender

Het proces van aanbesteden en inschrijven op tenders gebeurt in verschillende branches en sub-branches. Binnen onze Tribe Development, richten onze Rogers zich ook op audiovisuele middelen aanbesteden en inschrijven op tenders voor audiovisuele middelen.

Wat is een audiovisuele middelen tender?

Een audiovisuele middelen tender, is een proces waarbij de aanbestedende partij hun inkoopbehoefte voor deze sub-branche in de markt zet via een aanbesteding. Grote en kleine ondernemers kunnen zich vervolgens inschrijven op de audiovisuele middelen tender, als zij deze opdracht graag willen uitvoeren. Zij kunnen hiervoor een offerte opsturen en de aanbestedende partij kiest dan het beste bedrijf of de beste organisatie voor hun opdracht.

Audiovisuele middelen aanbesteden

Audiovisuele middelen vallen buiten de reikwijdte van de ADW hardware overeenkomst, waardoor instanties een aparte aanbesteding nodig hebben voor de inkoop van deze middelen. Audiovisuele middelen aanbesteden gebeurt op een redelijk nieuwe en/of kleine markt. Daarom is het juist belangrijk om advies te krijgen van een partij met kennis over deze sub-branche en kennis over aanbestedingen. Roger staat hierbij graag voor je klaar.

De voordelen van Roger bij een audiovisuele middelen tender

Onze consultants begeleiden je graag bij het inschrijven op audiovisuele middelen tenders of bij audiovisuele middelen aanbesteden aan de inkoopkant. Juist in de kleinere en/of minder volwassen branches kunnen er moeilijkheden komen kijken. Voor zowel inschrijvers, als aanbestedende diensten. Bij consultancy voor een audiovisuele middelen tender besteden we daarom extra aandacht aan kennisdeling, zowel intern als extern. Op die manier helpen we het aanbestedingslandschap te verbeteren en zorgen we ervoor dat deals een meerwaarde opleveren voor aanbestedende partijen en inschrijvers.

Onze aanpak in de Tribe Development is gericht op ontwikkeling. Wij denken aan de ontwikkeling van klanten, maar ook aan persoonlijke ontwikkeling voor onze Rogers. Wij leren graag meer over de expertises van onze klanten, maar helpen onze klanten ook graag met groei en bedrevenheid in audiovisuele middelen aanbesteden.

Andere expertises van Roger

Binnen de Tribe Development zijn er verschillende sub-branches waarvoor je Roger in kunt schakelen. Wij helpen je graag bij procuremanagement en tendermanagement voor medische ge- en verbruiksmiddelen, sportvelden, speeltoestellen of media.

Roger heeft niet alleen veel kennis over audiovisuele middelen tenders. Wij hebben kennis en ervaring in een scala aan sectoren. Lees meer over een van de andere expertises van Roger:

Benieuwd naar dit onderwerp?

Vraag het onze experts!

Daina Munnik

Consultant

Bas van Midde

Tribeleader Development