Procuremanagement

Erasmus Universiteit Rotterdam

Samenspel tussen universitaire bedrijfsvoering en stakeholders


Roger slaagde erin om 17 Europese aanbestedingen voor de Erasmus Universiteit Rotterdam binnen de tijd, met een (vast) budget én naar tevredenheid van alle stakeholders uit te voeren.

Overtuigen

Roger consultant Harry Smulders heeft samen met zijn collega’s voor de Erasmus Universiteit Rotterdam 17 Europese aanbestedingen uitgevoerd. Hierbij kan gedacht worden aan het inrichten van vaste en mobiele telefoniediensten, van marketing en communicatiediensten, en bouwkundig en installatietechnisch onderhoud. De Erasmus Universiteit Rotterdam kenmerkt zich als een positief kritische organisatie met een grote diversiteit aan stakeholders. Door onze 360°-aanpak weten we continue de juiste balans te vinden in de vraag van de centrale universitaire bedrijfsvoering, de wensen van de decentrale faculteiten en de mogelijkheden bij de geïnteresseerde marktpartijen. Hierdoor ontstaat een langdurige relatie tussen de Erasmus Universiteit Rotterdam en haar leveranciers, die gebaseerd is op partnerschap met een win-win voor alle stakeholders. 

Klantquote

“Korte lijnen en met veel vertrouwen en een pragmatische aanpak. Werkt erg prettig.” Roger gaf opbouwende kritiek en probeerde altijd nieuwe dingen uit om consensus te realiseren.”

Garanties

Een aanbestedingsstrategie die 360° doordacht is en altijd leidt tot een succesvol inkoopresultaat.

Extra’s

  • Kritisch en inhoudelijk meedenken tijdens het samenstellen van het programma van eisen en wensen. 
    • Met onze marktkennis bieden we meer dan alleen procesmatige inkoopbegeleiding. We zijn continue op zoek naar verbeterpotentieel. 
    • Een voorbeeld: in plaats van de initiële behoefte om vaste- en mobiele telefonie los in te kopen voor de Erasmus Universiteit Rotterdam, hebben we een telecomprovider gecontracteerd die vast en mobiel integreert.

Reflectie door Harry Smulders

“De Erasmus Universiteit Rotterdam stelt als academische onderzoeksinstelling niet alleen hoge eisen aan zichzelf, maar ook aan gecontracteerde partners en leveranciers. Onze aanbestedingsspecialisten (a.k.a. tenderbazen) zijn ondernemend, creatief en innovatief. Daarom heeft Roger al 17 keer mogen bewijzen dat wij in staat zijn om onze beloftes na te komen.”