Mobiliteit

Op- of inbouw tender: aanbesteden of inschrijven

Roger heeft veel kennis over de verschillende sub-branches van de Tribe Mobiliteit, bijvoorbeeld het inschrijven op of schrijven van op- of inbouw tenders. Dit is een belangrijke tak van Mobiliteit, waarbij het gaat over de opbouw en inbouw bij bedrijfswagens, bijvoorbeeld voor defensie of de politie. We vertellen je meer over deze sub-branche, en over opbouw en inbouw tenders.

Opbouw of inbouw aanbesteden: wat houdt het in?

Wanneer je bedrijfswagens voor je bedrijf hebt, dan zijn er vaak een aantal benodigdheden die op of in de auto gebouwd moeten worden. Voor een goed voorbeeld hiervan, kun je aan de politie denken. Arrestatievoertuigen moeten bijvoorbeeld goed genoeg uitgerust zijn, zodat een gearresteerde niet uit de auto kan ontsnappen en veilig kan zitten. Ook moet de bestuurder van het voertuig veilig zitten. Bepaalde voertuigen voor de politie of defensie worden bijvoorbeeld ook uitgerust met kogelwerend glas. Bij opbouw of inbouw aanbesteden gaat een partij op zoek naar een bedrijf dat deze opbouw of inbouw kan doen. Hiervoor wordt een tender geschreven en een bedrijf dat deze dienst kan leveren, kan zich vervolgens inschrijven op deze tender.

Wat verstaan we onder inbouw of opbouw tender?

Opbouw en Inbouw van voertuigen kunnen zijn het inrichten van bedrijfswagens, maar ook politie, DJI, defensie laten voertuigen (personen voertuigen, bedrijfswagens en vrachtwagens) op- en inbouwen zodat ze inzetbaar zijn als speurhondenvoertuigen, arrestatievoertuigen, cellenbussen, handhavingsvoertuigen etc. Dit kunnen zowel opvallende als onopvallende voertuigen zijn. Vaak is de beste prijs/kwaliteitverhouding bij inbouw en opbouw aanbesteden erg belangrijk. Daarnaast wordt er veelal waarde gehecht aan organisatie, innovativiteit, projectmanagement en duurzaamheid. Wil je je inschrijven op een inbouw of opbouw tender, dan is het belangrijk om deze subgunningscriteria in je achterhoofd te houden.

De voordelen van Roger bij op- of inbouw tender: aanbesteden of inschrijven

Onze Rogers beschikken over veel kennis van de mobiliteitsbranche en kunnen daardoor inschrijvende partijen goed helpen bij het succesvol inschrijven op een op- of inbouw tender. Dankzij onze brede kennis van de markt Aanbestedende Diensten kunnen we ook goed helpen bij op- of inbouw aanbesteden. Roger brengt procurement en de markt bij elkaar, dat is juist onze kracht!

De expertises van Roger: meer dan inbouw en opbouw tenders

Onze Rogers zijn van vele markten thuis en onze kennis is niet beperkt tot inbouw en opbouw tenders. Zo hebben wij kennis over verschillende andere sub-branches binnen de Tribe Mobiliteit, zoals:

Neem ook eens een kijkje bij onze andere Tribes: Facilitair IT, Bouw, Infra & Techniek, Sociaal Domein, HR-diensten en Development.

Benieuwd naar dit onderwerp?

Vraag het onze experts

Martijn Meens

Consultant

Joey Meulenbroek

Consultant

Lenneke de Ruiter

Tribeleader Mobiliteit