Facilitair IT

Marketing tender

De marketingbranche richt zich op het promoten en verkopen van allerlei producten, diensten en ideeën aan consumenten. Goede marketing is van ongekende waarde voor bedrijven, omdat dit kan leiden tot het behalen van bepaalde doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan een grotere naamsbekendheid, klantloyaliteit en, uiteindelijk, hogere omzet.

Bij een dynamische branche, zoals marketing en communicatie, is up-to-date blijven van groot belang. In de afgelopen jaren heeft de opkomst van het internet en de digitalisering een grote invloed gehad op de marketingbranche. Zoek je een expert op het gebied van marketing tenders? Roger that!

Aanbesteding marketing en drukwerk

Digitale marketingkanalen, zoals sociale media, zoekmachinemarketing, contentmarketing en e-mailmarketing, zijn nu essentieel geworden voor het bereiken van doelgroepen en het genereren van leads. Dit heeft geleid tot een verschuiving van traditionele marketingmethoden naar meer gegevens gestuurde en gepersonaliseerde benaderingen. Trends in de marketingcommunicatiebranche evolueren voortdurend, aangezien consumentengedrag, technologie en culturele verschuivingen veranderen.

Bij een aanbesteding marketing of drukwerk helpen we organisaties, zoals gemeenten of scholengemeenschappen, bij de inkoop voor de afdeling marketing en communicatie. Hieronder geven we hier enkele voorbeelden van:

  • Marketing- Communicatiediensten voor Hogescholen
  • DTP diensten voor lokale overheden
  • Communicatie voor provincies

Tender drukwerk of marketing bij Roger: wat zijn de voordelen?

Bij Roger hebben we veel kennis en ervaring binnen de sub-branche marketing. Daarnaast zijn we expert op het gebied van procuremanagement èn tendermanagement, waardoor we verschillende kanten van het tenderproces kunnen bekijken. Hierdoor kunnen we organisaties helpen bij het schrijven van een tender drukwerk of marketing, maar ook bedrijven helpen bij het inschrijven op een aanbesteding marketing of drukwerk. Met de Roger way of working komen we altijd tot een onderscheidende inschrijving of een inkoopvraag die goed aansluit op de behoefte.

Daarnaast bieden onze Rogers kennis van de markt en wat er speelt op deze markt. Binnen de Tribe IT & Facilitair is de kennis gemakkelijk overdraagbaar, omdat de korte lijnen ons helpen om goed te weten wat er speelt.

De expertises van Roger

De Tribe IT & Facilitair is niet de enige expertise die wij bij Roger kunnen bieden. Neem ook eens een kijkje bij een van onze andere expertises:

Meer over facilitair of IT aanbestedingen?

Neem contact op met onze experts!

Henk de Waal

Consultant

Anouk Haver

Consultant

Lenneke de Ruiter

Tribeleader Mobiliteit