Delen op

Aanbestedingsrecht

Tijdens die laatste aanbestedingsprocedure zag jij mogelijkheden om het prijzenblad handig in te zetten om zo je fictieve inschrijfprijs te drukken. Nu heb je de aanbesteding gegund gekregen en beticht je directe concurrent je in een kort geding van manipulatief inschrijven. Wat nu? Je schrijft regelmatig in op aanbestedingen, en merkt dat zo’n negatieve uitslag toch knaagt. Je hebt vragen gesteld tijdens de Nota van Inlichtingen, maar wat moet of kun je nu? Wat zijn je rechten, maar ook wat zijn je kansen bij het aantekenen van een bezwaar of indienen van een klacht? Zijn dit vragen waar jij in de praktijk wel eens mee stoeit en wil jij graag zelf de eerste juridische analyse kunnen maken, om die vervolgens toe te passen in je eigen praktijk? Of wil jij eens kijken waar je de randjes misschien nog wel een beetje op kunt zoeken (of juist niet)? Dan is onze opleiding Aanbestedingsrecht écht iets voor jou!

Ok, ok. Ik ben geïnteresseerd. Tell me more!

Na een uitgebreide lunch waarbij je ook direct kennismaakt met de tenderbaas en de overige deelnemers, praten we je in een middag bij over de juridische basis van aanbesteden. We nemen je mee in de standaard jurisprudentie en leggen je uit hoe je die het best en in je eigen voordeel toe kunt passen.

Waar en wanneer?
Door Corona is het helaas niet mogelijk de masterclass “Aanbestedingsrecht” door te laten gaan. Zodra de mogelijkheid zich weer voordoet worden er nieuwe data gepubliceerd! Je kan je al wel inschrijven voor de nieuwe masterclass. Wij nemen contact met je op zodra wij de masterclass weer gaan inplannen om je beschikbaarheid af te stemmen op de trainingsdagen.

Dit mag je alvast noteren!
Locatie: Maarssen.
En wat zit daar dan precies bij?
• Uitgebreide lunch
• Handige tendertools uit onze Roger Toolbox waar je direct mee aan de slag kunt
• Bewijs van deelname
Voor € 299,- neem jij deel aan deze masterclass. Het minimale aantal deelnemers bedraagt zes personen.

En voor wie dan precies?
• Tendermanagers met behoefte aan verdieping op juridisch vlak

Meld je hieronder aan!