Delen op

Best Value Procurement

Je opent je laptop, checkt je mail en ja hoor, het is weer zover: tijd om een nieuwe aanbesteding op te gaan starten! Je scrollt de documenten door en concludeert dat het een Best Value Procurement aanbesteding is. Was dat niet iets met dominante informatie? En zakt de moed je dan een klein beetje in de schoenen? Vrees niet! We are here to save your day! Tijdens onze masterclass ‘Inschrijven op BVP trajecten’ neemt een van onze tenderbazen je mee in de wondere wereld van dominante informatie. Wat is dominante informatie eigenlijk? Hoe onderbouw je deze informatie en wanneer is dominant precies dominant genoeg? Loop jij hier tegenaan, dan is deze training wat jij nodig hebt om dit traject te 'nailen'.

Ok, ok. Ik ben geïnteresseerd. Tell me more!
Na een uitgebreide lunch waarbij je ook direct kennismaakt met de tenderbaas en de overige deelnemers, praten we je in een middag bij over de stappen die je zet om een BVP traject tot een succes te maken. We geven je de handvatten om dominante informatie op te halen binnen je organisatie en deze te verwerken in een winnend bid.

Waar en wanneer?
Op dit moment maakt Corona het lastig om een goede en uitgebreide training te geven. Zodra de mogelijkheid zich weer voordoet worden er nieuwe data gepubliceerd! Je kan je al wel inschrijven voor de nieuwe masterclass. Wij nemen contact met je op zodra wij de masterclass weer gaan inplannen om je beschikbaarheid af te stemmen op de trainingsdagen.

Ondanks dat, kun je dit vast noteren!
Locatie: Maarssen.
En wat zit daar dan precies bij?
• Uitgebreide lunch
• Handige tendertools uit onze Roger Toolbox waar je direct mee aan de slag kunt
• Bewijs van deelname
Voor € 299,- neem jij deel aan deze masterclass. Het minimale aantal deelnemers bedraagt zes personen.

En voor wie dan precies?
• Tendermanagers die inschrijven op BVP aanbestedingen

Meld je hieronder aan!