Delen op

Werken voor Roger

Next level matchmaking

Ben jij die specialist die wij direct full-focused in kunnen zetten op een project? Scroll dan snel verder! Wij helpen je graag bij het uitvogelen van de volgende stap op jouw carrièrepad.

Extern

Op maat gemaakt

Wanneer je voor Roger aan de slag wil, doorloop je altijd een aantal standaard stappen voor we je kunnen matchen met een passende werkgever.

  • Stap 1: Talentgesprek
    Floris van der Heijden trapt het proces met je af. Je gaat in gesprek over waar jouw krachten en interesses liggen. We horen graag waar jij energie van krijgt en hoe je jezelf binnen het vakgebied hoopt te gaan ontwikkelen. De input van dit gesprek is de voedingsbodem voor stap 2.
  • Stap 2: De zoektocht
    Op basis van het talentgesprek gaat Roger op zoek naar een passende werkgever en klus voor jou. De keuze maken we op basis van onze expertises. We doen ons uiterste best om jouw wensen en belangen mee te nemen in het zoekproces. Deze proberen we te rijmen met de wensen van de opdrachtgever. Dit vergt de nodige kennis, kunde en natuurlijk geduld (ook van jouw zijde). In de tussentijd houden we contact met je over het verloop van de zoektocht.
  • Stap 3: De match
    Het moment is daar: we hebben een perfecte match gevonden. We brengen je zo snel mogelijk in contact met je nieuwe opdrachtgever. Nu is het tijd om jezelf te bewijzen. Make us proud!

ZZP’er?

Ook ZZP’ers zijn van harte welkom bij Roger. We bieden je niet alleen een verzameling van mooie opdrachten, maar zorgen er tevens voor dat je onderdeel wordt van een team. Het ZZP’er bestaan kan soms namelijk best eenzaam zijn.
Niet bij Roger! Je krijgt bij ons de mogelijkheid om deel te nemen aan interne trainingen en te sparren met Rogers. Daarnaast vragen we je geregeld om terug te keren op het Roger-kantoor voor een ontbijtsessie. Onze Rogers zijn maar wat benieuwd naar de inzichten en ervaringen die je hebt opgedaan gedurende je tijd bij een van onze opdrachtgevers.