Delen op

Arja Schep

Collega's aan het woord

Ik ben bij Roger terecht gekomen via mijn vorige werkgever. Daar maakte ik voor het eerst kennis met de aanbestedingswereld en dit sprak mij direct aan. In eerste instantie wilde ik vooral bedrijven ondersteunen met het behalen van de beste inschrijving, want die kick van het samen winnen, is iets unieks! Maar Roger heeft mij laten inzien dat het vak van een tenderspecialist veel breder is. Zo heb ik ook de kans gekregen om aan de slag te gaan als inkoopconsultant.

Een hele nieuwe wereld, waar ik zonder Roger geen kennis van had kunnen nemen. En stiekem is het zelfs zo, dat ik de inkoopkant van Roger nog leuker vind dan de inschrijfkant. Bij Roger kan je echt aan jezelf werken en ook doen wat je echt leuk vindt, door de verscheidenheid aan branches en zowel werken aan de inschrijf- als inkooptrajecten. Als consultant aanbestedingen ben je samen met het team verantwoordelijk voor het doorlopen van een foutloos aanbestedingstraject en het schrijven van die winnende offerte. Waar ik energie van krijg, is als ik met een klant een creatieve brainstorm heb gehad. Waarbij we samen met het team nieuwe ideeën en initiatieven ontstaan die ervoor zorgen dat de inschrijving perfect aansluit op de behoefte van de aanbestedende dienst. De energie die er ontstaat als er een nieuw idee ontstaat, is gaaf dat brengt je stuk voor stuk dichter bij de overwinning. Daarnaast geeft het mij voldoening wanneer je het hele proces op een goede manier doorloopt. Je zorgt ervoor dat de dingen goed geregeld zijn en dat geeft mensen rust en vertrouwen.

“Persoonlijk hou ik wel van een uitdaging en als de ene voorbij is, wil ik door naar de volgende”

Bij Roger krijg je dan kans om echt te groeien. Zo wordt er goed geluisterd naar je wensen en proberen we deze direct in concrete acties te vertalen. Daarnaast is er een actief opleidingsprogramma, waar je de skills uit het vak leert zowel op sales als advies skills. Persoonlijk hou ik wel van een uitdaging en als de ene voorbij is, wil ik door naar de volgende. Dat is bij Roger zeker geen probleem! We gaan samen kijken, waar ik mij op persoonlijk vlak meer in wil gaan verdiepen en stellen een nieuwe uitdaging op. Waar ik trots op ben is de gedrevenheid die wij als team hebben. Iedereen bij Roger is bereid elkaar te helpen. Ook vind ik het leuk om te zien hoe we groeien als bedrijf: een verbouwing, laagdrempelige lijnen, nieuwe mensen en de gezellige Roger borrels! Heel gaaf om daar onderdeel van te mogen zijn!