Delen op

Wij kijken naar uw behoefte

Tenderprofessionals voor bouwend Nederland

Onze manier van werken ervaren wij als logisch en onze opdrachtgevers als heel pragmatisch. We kijken namelijk naar uw behoefte. Wat verhelderend is: we gaan niet uit van wat wij kunnen, maar van wat u nodig heeft. Het enige wat telt zijn succesvolle tenders. Opdrachten die aansluiten bij uw ambitie en waarmee u een gezonde marge kunt realiseren. Om deze opdrachten binnen te halen, stapelen we onze verschillende disciplines als lego-stenen op elkaar.

Wat we doen

Wij nemen de regie in handen. Dat betekent dat we de wensen van de opdrachtgever in kaart brengen, uw onderscheiden vermogen uitkristalliseren en het tenderteam samenstellen en leiden. Zo zorgen we er voor dat tenders een meetbare bijdrage leveren aan uw bedrijfsdoelstellingen en vergroten we de winstkansen.

Alles gericht op succes

We kennen geen vaste werkwijze. Het is praktisch om te werken op een manier die volledig past bij de opdrachtgever en de tender. Op basis van de vraag van onze opdrachtgever kijken we samen welke oplossing u het beste past. Daarbij draait het altijd om het verhogen van scoringskansen bij het winnen van tenders.

Belangrijker en complexer

Tenders vragen steeds vaker om een integrale benadering, waarbij kwaliteit, duurzaamheid, en innovatie een belangrijke sleutel vormen tot succes. De bouwwereld heeft natuurlijk veel kennis in huis als het om techniek gaat, maar het schrijven van complexe (project)plannen is niet de corebusiness van aannemers en installateurs. Het vraagt om een combinatie van kennis, commerciële skills, schrijfvaardigheid, ervaring, marktinzichten en specifieke branchekennis. Die combinatie bieden wij u.

Luisteren en inventariseren

Tenderbuilders hanteert een onderscheidende manier van werken: we kijken waaraan onze opdrachtgever behoefte heeft. Er hoeft geen keuze gemaakt te worden uit onze diensten.

We luisteren en inventariseren. Samen formuleren we het probleem, of beter: de kans. Verder zijn we onderscheidend in het totaalpakket dat we aanbieden: ook juridische aspecten en vormgeving spelen een belangrijke rol bij het verhogen van scoringskansen.

Wie we zijn (personen)

Bouwen aan de beste tenders

Roger consultants snappen als geen ander dat het inschrijven op een (Europese) aanbesteding verre van eenvoudig is. Het winnen van zo’n aanbesteding vergt expertise, daadkracht en focus. Wil je meer weten over hoe we deze kerncompetenties toepassen in de praktijk? Bekijk dan hieronder onze (bouw)cases.