Delen op

Tendermanagement

Advies in het sociaal domein

87% kwaliteitsscore behaald door ondersteuning in strategie en tenderaanpak


Door Tara Denkers

Consultant

Roger werkte samen met onze klant, die werkzaam is in het sociaal domein. Roger heeft Opdrachtgever geadviseerd op het gebied van strategie en tenderaanpak en ondersteund bij het opstellen van de kwaliteitsstukken. Dit leverde vele mooie resultaten op met kwaliteitsscores tot wel 87%.

Overtuigen

Roger consultants Anouk Haver, Robin Verheijden, Lenneke Blokx en Tara Denkers hebben samen met Opdrachtgever een strategie uitgezet voor diverse inschrijvingen bij gemeenten. Binnen de inschrijvingen waren participatie, persoonlijke doelen, maatwerk en de praktijk essentieel. Samen met Opdrachtgever hebben we diverse brainstorm sessies georganiseerd om alle onderscheidende informatie en USP’s boven water te halen. Deze onderdelen hebben wij, door het bestuderen van de tender stukken en het stellen van kritische vragen in de Nota’s van Inlichtingen, vertaald naar de wensen van de gemeenten. Dit alles hebben we uitgewerkt tot mooie kwaliteitsstukken voor de inschrijvingen.

Garanties

Wij zijn in staat geweest de diverse kwaliteitsstukken vorm te geven naar wens van Opdrachtgever, strategy-to-win op te stellen en tone-of-voice te bepalen. Doordat we een langlopende samenwerking met Opdrachtgever hebben en in korte periode meerdere Tenders doorlopen, kennen we de Opdrachtgever steeds beter. Daardoor zijn we nóg beter in staat om namens de Opdrachtgever kwaliteitsstukken op te stellen. Met behulp van onze 360°-aanpak leverde dit mooie scores op.

Extra’s

We hebben de USP’s en sterke punten van de klant, en de voordelen daarvan voor de gemeenten, in de kwaliteitsstukken terug laten komen. De evaluaties en lessons learned van de inschrijvingen nemen we mee naar de volgende trajecten. Zo zorgen we voor een sterke en duurzame samenwerking met Opdrachtgever voor alle inschrijvingen die nog komen gaan.