Delen op

Whitepaper

Jurisprudentieoverzicht 2021-2023

De meest impactvolle uitspraken over 2021-2023


De wereld van aanbesteden blijft zich ontwikkelen. Zowel aan de hand van innovatieve nieuwe aanbestedingsmethodieken als naar aanleiding van rechterlijke uitspraken die onze kijk op de Aanbestedingswet verrijken.

AKD en Roger hebben de handen ineen geslagen en een Jurisprudentieoverzicht opgesteld met een aantal van de meest impactvolle uitspraken over 2021-2023. Het document is opgedeeld in thema’s en vakgebieden waar AKD en Roger actief en bevlogen zijn. Naast het verstrekken van een gedetailleerd overzicht van relevante uitspraken, biedt dit overzicht ook praktische handvatten voor zowel aanbestedende diensten als inschrijvers. Het stelt hen in staat om deze inzichten te gebruiken en hiervan te profiteren bij hun aanbestedingsactiviteiten.

Wij zijn ervan overtuigd dat dit jurisprudentieoverzicht een waardevolle bron van informatie is voor iedereen die betrokken is bij aanbestedingsprocessen. Het stelt u in staat om op de hoogte te blijven van de recentelijke ontwikkelingen en biedt bruikbare inzichten om uw aanbestedingspraktijken te verbeteren.

Onderaan deze pagina is het volledige document terug te vinden. Wanneer u uw naam, achternaam, bedrijfsnaam en e-mailadres achterlaat en drukt op verzenden ontvangt u het Jurisprudentieoverzicht automatisch per mail.

Voor vragen over het overzicht kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Indien het overzicht oproept tot op maat gemaakt aanbestedingsadvies en/of tender-/inkoopbegeleiding, staat onze deur hier uiteraard ook voor open.

We wensen u veel leesplezier!