Delen op

Blog

Wat ben jij waard in 2021?


Door Floris van der Heijden

Partner / Consultant

Bid-, tender- of Inkoopprofessionals opgelet: doe mee met het arbeidsvoorwaardenonderzoek 2021!

Benieuwd naar wat jij waard bent? En hoe je je verhoudt tot de professionals aan de overkant van de tafel? Roger voert iedere 2 jaar een arbeidsvoorwaardenonderzoek uit. Naast bid- en tenderprofessionals wordt er dit jaar voor het eerst ook onderzoek gedaan naar de arbeidsvoorwaarden van inkoopprofessionals. We kijken in dit onderzoek naar de arbeidsvoorwaarden zelf, de tevredenheid over de arbeidsvoorwaarden en het mogelijke effect van de Corona pandemie op de arbeidsvoorwaarden. We vergelijken de resultaten met de resultaten uit 2015, 2017 en 2019, waardoor het mogelijk is om de ontwikkelingen in de arbeidsvoorwaarden weer te geven. De resultaten bieden jou als bid-, tender- of inkoopprofessional een beter beeld van jouw eigen marktwaarde, maar ook hoe die zich verhoudt tot professionals aan de overkant van de tafel. Tegelijkertijd bieden de resultaten voor werkgevers betrouwbare input bij het creëren en inschalen van nieuwe vacatures. 

Het onderzoek is anoniem en kost ongeveer 10 tot 15 minuten van jouw tijd. Je kan deelnemen door hier klikken. We nodigen alle bid-, tender- en inkoopspecialisten en managers van harte uit om mee te doen.

Hartelijk dank alvast voor je deelname!

PS. Benieuwd naar de resultaten uit 2019? Lees hier het rapport terug: Arbeidsvoorwaardenonderzoek bid- en tenderprofessionals 2019