Tendermanagement

Mobiele toiletten

Storytelling rondom service en reinheid


Door Michiel Appeldoorn

Partner / Consultant

Roger werkte samen met de opdrachtgever aan tenders waarbij mobiele toiletten als service product worden ingezet in plaats van enkel als facilitair product. De opdracht vereiste het vermogen om mee te kunnen denken in de beleving van de gebruiker.

Overtuigen

Roger consultants Michiel Appeldoorn en Marloes van Kleef voorzagen de klant gedurende het gehele proces; van marktconsultatie tot en met de inschrijving voor diverse tenders. Vanuit maatschappelijke inzichten is de beschikbaarheid van een toilet steeds belangrijker. De opdrachtgever faciliteert mobiele toiletten die uniek zijn vanwege de service, reinheid en de mogelijkheid om 100% te controleren hoe de staat van de mobiele toiletten is voor de gebruiker. Roger werkte hiervoor het gedeelte storytelling uit. Dit aan de hand van visuals voor marktconsultaties, inschrijvingen en offertes.

Klantquote

“Professioneel, vlijmscherp en snel! Voor tenders van mobiele toiletten schakelen wij graag de hulp van Michiel in.”

Garanties

360°-tendermanagers van voorfase en strategie in het publieke domein tot en met het winnen en evalueren van tenders. 100% score.

Extra’s

De propositie en het concept van storytelling hebben de opdrachtgever een ‘Best in Class’-status opgeleverd binnen het publieke domein.

Reflectie door Michiel Appeldoorn

“De opbouw van een zuiver facilitair product tot en met de noodzaak van excellente service, is in de periode van enige jaren stevig uitgewerkt.”